Bachelor of Science i tverrfaglige studier

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Tilbys ansikt-til-ansikt på Park campus, i Kansas City-området som en akselerert program, og på nettet.

Den Tverrfaglige studier stor innrømmer studenten å utvikle en stor ved å kombinere to forskjellige disipliner. I den hensikt å erklære et studieprogram, er ulike disipliner definert som kombinasjonen av tilbud fra to forskjellige store skoler eller avdelinger. Dette gir studentene fleksibilitet til å designe sin egen grad samtidig som man gjør en effektiv bruk av kurs de har akkumulert. Det krever en kombinasjon av to mindre grader av studien: en som er oppført i katalogen og en annen enten oppført i katalogen eller en personlig Minor konstruert av studenten ut av et sett med kurs som representerer en kropp av kunnskap. For maksimal fleksibilitet, kan studentene forfølge denne store som en del av våre online studieprogrammer, studere tverrfaglige emner på Parkville, MO campus i en tradisjonell format, eller tjene en tverrfaglig grad i Kansas City på en av våre metro området campus sentre. Dette grad krever et minimum av 120 totalt antall studiepoeng for å oppgradere.

KRAV 42-45 timer, 2,0 kumulativ GPA

Program Kompetanse

Studenten med integrerende og tverrfaglig tenkning vil ha muligheten til å lage forbindelser på tvers av kurs og koble kurs til hans / hennes faglige, profesjonelle, og samfunns liv. Studenten skal være i stand til å vurdere problemer fra flere ulike perspektiver og utvikle og teste hans / hennes helhetlig forståelse av et problem, vurdere hvordan ulike disipliner ville tenke løsninger, og forholde hans / hennes læring til problemer utenfor akademia.

  • Demonstrere en forståelse av disiplinær innhold i sin egen kontekst og i forhold til de problemer, spørsmål og posisjoner av minst én annen disiplin.
  • Sammenlign og kontrakts synspunkter og akademiske materialer som kommer fra ulike disipliner, i å formulere en ny oppgave eller stilling.
  • Syntetisere ulike perspektiver avledet fra kurs og annen yrkeserfaring for å oppnå en tverrfaglig forståelse av et problem eller problem.
  • Forklar og vurdere metodiske tilnærminger og teoretiske grunnlaget for minst to disipliner, som de hører til å håndtere reelle problemer eller problemer.
  • Bruk profesjonelle erfaringer og faglige kurs for å oppnå profesjonelle arbeid.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Les mer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Minimér
Park , Kansas City + 1 Mer Mindre