Organisatorisk lederskap - Human Resource Administration

&nbsp

Bachelor of Organizational Leadership med en konsentrasjon i Human Resource Management (Bols / HRA) grad er utformet for å gi kunnskap og ferdigheter i teori og applikasjoner knyttet til menneskelige ressurser. Kursene omfatter emner som sysselsetting og plassering, kompensasjon, fordeler, ansattes relasjoner, jobb analyse, opplæring og utvikling, sammen med lederegenskaper basert på kristne prinsipper.

&nbsp


Hvorfor Human Resource administrasjon?


Bols / RHA programmet vil forberede deg for lederroller i spennende stillinger i Human Resource-feltet. Bols / HRA grad gir også god forberedelse for studenter å forbedre sin ledelse og styring potensial ved å forfølge en høyere grad i human resource management, kompetanseutvikling, bedriftsøkonomi, eller andre felt.Kurs Detaljer


Human Resource Administration innebærer kurs i opplæring og utvikling, regnskap og budsjettering, kompensasjon i tillegg til de organisatoriske ledelse sentrale krav i en praktisk 8-ukers format.


General Education (36 semester timer) - kurs i kommunikasjon, litteratur, humaniora, kunst, matematikk, naturfag, sosiale og atferdsmessige vitenskaper, og Christian Studies. Disse kursene blir sett på som å være liberal arts del av en grad og er grunnleggende for øverste divisjon kurs.


Sentrale kurs (36 semester timer) - kurs i organisatorisk lederskap, kvalitetsledelse, kritisk tenkning, business kommunikasjon, ledelse, sosiologi og psykologi.


HRA Konsentrasjon (12 semester timer) - kurs i opplæring og utvikling, regnskap og budsjettering, og datamaskinen informasjonssystemer.


Generelle Valgfag (tilstrekkelig timer å fullføre kravene til 120 timer for graden) - kurs som tillater elevene å ta ekstra arbeid i emner som interesserer dem og som vil være nyttig i deres karrierer. Det er viktig å rådføre seg med en rådgiver ved valg valgfag.

Se 11 flere kurs fra Anderson University South Carolina »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato