Foreløpig funksjoner og oppgaver psykologiske fagfolk antyde at disse har kompetanse på ulike felt av psykologi og relaterte felt, siden bare da kan utføre sin virksomhet basert på en helhetlig og integrerende perspektiv av menneskelig atferd. I denne forstand, dannelsen av den første syklusen tar sikte på å gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til de generelle teoretiske og konseptuelle nivåer og forskning i ulike områder av psykologi og relaterte felt.

Denne første syklusen inneholder følgende fagområder: - Psykologi; - Biologi; - Metoder anvendt psykologi; - samfunnsvitenskap.

Til sammen er disse områdene skal utvikle følgende ferdigheter: - Innramming historiske og epistemologiske grunnlaget for menneskelig atferd; - Tolke og forstå fenomener i samfunnsvitenskapene; - Å vite det biologiske grunnlaget for atferd og deres respektive evalueringsprosesser; - Identifisere og definere de viktigste fasene av den metodiske prosessen, sikre tekniske perspektiver, vitenskapelige og forskningsetikk i samfunnsvitenskap og humaniora; - For å trene og trene riktig bruk av riktige statistiske teknikker til dataanalyse; - Identifisere og integrere sensoriske prosesser, observant, motiverende, affektive og oppmerksomhet og respektive drift; - Gjenkjenne og anvende teorier og modeller for læring og hukommelse til pedagogiske og kliniske sammenhenger; - For å forstå begrepene og mekanismene som ligger i behandlingen av opplysninger om sammenhengen mellom kognisjon og hjerne; - Utdype modeller for menneskelig utvikling gjennom hele livsløpet; - Forstå forutsetningene for psykologisk evaluering, og kjenne og anvende metoder for observasjon og evaluering i ulike politiske sammenhenger; - Gjenkjenne og anvende de viktigste prosedyrer for psykometrisk vurdering for å sikre riktig bruk av psykologiske vurdering instrumenter; - Identifiser de psykososiale faktorer som bestemmer helse og sykdom, fremme bruk av helseforebyggende modeller; - Forståelse av psykopatologi utviklingsmodell sikter tilstrekkelig anerkjennelse av ulike nosologisk enheter; - Å gi en forståelig modell av ulike kliniske bilder i henhold til evidensbasert intervensjon; - Seize modeller og teknikker i psykologi for å fremme kritisk vurdering kapasitet med hensyn til drift og forvaltning av organisasjoner; - Utvikle analysemulighetene fenomenene og gruppeprosesser.

Den første Psychology syklus etterspørsel, som en helhet, gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til å få til en smidig overgang for en 2 studium.

Til slutt bør det også nevnes blant målene for den første syklusen, for å stimulere student deltakelse i byggingen av sin opplæring, og de kan velge ulike kurs knyttet til mer spesifikke områder av psykologisk kunnskap (valgfritt kurs) . Noen av disse valgfrie kurs gir en første kontakt med teoriene bak de ulike terapeutiske tilnærminger for å hjelpe elevene i deres beslutningsprosess med hensyn til en andre syklus.

KARRIERE

Den første Psychology syklusen er første skritt til å danne en psykolog. Denne grunnleggende opplæring gir tilgang til den andre syklusen i psykologi, sistnevnte er mer spesialiserte. Tatt sammen, de to studie sykluser er obligatorisk krav for innmelding i de portugisiske Psykologer (OPP) og utøvelse av yrket psykolog, etter å ha utført Internship beskyttet av OPP.

OPPTAKSKRAV - Piken i portugisisk ISMT

INTERNATIONAL STUDENT I ISMT - Hva er vilkårene for tilgang?

Kan søke om å konkurranse internasjonale studenter som: 1) holder en kvalifisering som i det landet der det ble innhentet, gir dem rett til å stå og tilgang til høyere utdanning i dette landet. Dette krever presentasjonen av tittelen på kvalifisering, sier den endelige klassifiseringen, validert av vedkommende myndighet i det landet 2) Hold et diplom av portugisisk videregående opplæring eller tilsvarende utdanning. Sistnevnte tilfelle krever dokument presentasjon av likeverdighet av ikke-portugisisk kurs den portugisiske utdanningssystemet, sier den endelige klassifiseringen

Program undervist i:
  • Portugisisk

Se 8 flere kurs fra Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
6 semestre
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato