Bachelor i International Hotel Management

Generelt

Programbeskrivelse

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. I løpet av disse 3 årene med skolegang, studerte Vatel:

 • tilegne seg faglig, juridisk, økonomisk og grunnleggende språklig kunnskap for sitt felt;
 • lære lederteknikker og teamledende ferdigheter.

Disse fremtidige lederne i den internasjonale gjestfrihetsbransjen takler konkrete og operasjonelle faglige realiteter gjennom hele læreplanen:

 • De har ekte kunder i Vatels restauranter og applikasjonshoteller.
 • I løpet av sine praktiske bruksuker klarer eldre studenter yngre: de jobber alle sammen under reelle ledelsesforhold.
 • De perfeksjonerer ferdighetene sine i praksisplasser.
 • Deres kurs blir gitt av professorer så vel som fagpersoner i gjestfrihets- og reiselivsnæringen.126647_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpg Proxyclick besøkende styringssystem / Unsplash

praksisplasser

 • Internshipet for år 1 , som finner sted i høysesongen sommer- eller vinterturistsesongen, er krevende for studenter som oppdager sitt faglige miljø på denne travle tiden. De lærer grunnleggende oppgaver i resepsjonen og i restauranten.
  Målet er at de, som fremtidige ledere, etter å ha klatret opp den hierarkiske stigen, vil være i stand til å styre team mer effektivt, ettersom de selv også har gjort disse oppgavene.
 • Internship for år 2 har fremdeles en operativ dimensjon, men finner om mulig sted i et engelsktalende land slik at studentene skal utvikle sine språklige og tverrkulturelle kvaliteter.

Curriculum

År 1: Studentene blir introdusert for markedsføring, menneskelige ressurser, administrasjon og profesjonell kultur, og blir erfarne til catering, kulinariske produksjonsteknikker, bankettbegrensninger, uventede arrangementer i mottakelser eller seminarer mens de forblir på skolen.

År 2: Mens de fortsetter å forbedre teoretisk kunnskap med introduksjon av kurs som forretningsrett og reiselivsøkonomi, får studentene gradvis ledererfaring i reelle situasjoner. De administrerer 1.årsstudenter mens de blir administrert av 3.årsstudenter. De får selvtillit mens de blir klar over hierarkiet i en virksomhet.

År 3: Studenter har nå juridiske, økonomiske og språklige kapasiteter, og er klare til å styre team på skolen. Dette året er rettet mot å utvikle analytiske kapasiteter ved å bruke mengden kunnskap som er oppnådd, utforming av strategier og beslutningsprosessen.

Marco Polo-programmet

De som ønsker å ha en karriere innen gjestfrihets- og reiselivsnæringen, må ha en internasjonal og tverrkulturell oppsøking. Med dette i bakhodet gir Vatel elevene muligheten til å tilbringe det 2. året på en annen Vatel-skole, som ligger i noen del av verden.

Til stede i over 30 land på fire kontinenter, gir Vatel Group studentene muligheten til å utvikle sitt tverrkulturelle tankesett ved å gjøre sitt andre år på en annen Vatel-skole, som de kan velge fra alle campusene våre over hele verden.

Med dette studiet kan studentene:

 • oppdage et nytt land
 • oppleve en ny kultur
 • lære et ekstra fremmedspråk

mens de fortsetter hotellledelsesstudiene med pensum. Vatel skoler over hele verden har de samme utdanningsprogrammene: studenter fortsetter dermed sine kurs i utlandet før de drar tilbake til hjemmeskolen deres for sitt tredje bachelorår.

Marco Polo-året valideres deretter av studentenes vertskole. For å øke opplevelsen i den internasjonale gjestfrihetsbransjen, anbefaler Vatel at studenter forlenger oppholdet med praksisplass i vertslandene.

Et program tildelt beste innovasjon i et pedagogisk program

Marco Polo-programmet har blitt tildelt av de internasjonale profesjonelle gjestfrihetene som den beste innovasjonen i en utdanningsprogramprisen under Worldwide Hospitality Awards.

En anerkjennelse uttrykt av de som rekrutterer Vatel-praktikanter og Vatel-alumner over hele verden.

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpg
Alev Takil / Unsplash

Opptakskrav

 • High School Diploma eller A-Level ekvivalenter:
  • I Frankrike: Baccalaureate
  • I Belgia: Certificate of End of Secondary Studies
  • I Sveits: Maturité
  • I andre land: High School Diploma eller A-Level ekvivalenter
 • For studenter som ønsker å holde kursene sine på engelsk: Nødvendig nivå på engelsk: TOEFL 550 (80 IBT) eller IELTS 5.5 (akademisk) følgebrev på engelsk.

Opptakets prosedyre

 1. Kontakt
  Du kontakter Vatel Campus etter eget valg (på et forum, via internett, via e-post, etc.).
 2. applikasjon
  Du sender ditt utfylte søknadsskjema og alle andre dokumenter du blir bedt tilbake til skolen.
 3. evaluering
  Skolen vil studere filen din, og skulle du være tillatt, vil du bli invitert til neste opptaksprøve.
 4. Inntakseksamen
  Du tar opptaksprøven på skolen du ønsker å delta på.
 5. resultater
  Du vil motta resultatene i løpet av noen dager.
 6. Validering
  Opptaket ditt vil bli validert etter et intervju med skoledirektøren på skolen du ønsker å delta på.

avgifter

Studieavgift for Vatel Kigali, Rwanda

Registrering 200 dollar
Opptak Bachelor USD 7000 / år
Sum avgifter Bachelor 21 000 dollar
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality indust ... Les mer

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality industry across Africa, Asia, America, and Europe. Vatel’s innovative approach equips them with the knowledge and skills to perform in high-level roles upon completion of their studies by providing practical training exercises and industrial placements throughout the duration of the three-year degree program. Minimér
Kigali City