Bachelor i baketeknologi og ledelse
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
1號, Taiwan
Språk
Engelsk,
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Taiwan, en av Asias ledende bakerindustrier, kalte for å gi en plattform for studenter for å lære og utvikle klassiske baker- og konditorferdigheter. Praktisk praksis og presise teknikker lar deg produsere en rekke bakervarer, bakverk og midtstykker.
Dette kurset vil avdekke de forskjellige teknikkene fra manipulering av sjokolade, sukker til brødfremstilling. Helt fra det første året vil studentene gjennomgå en omfattende praktisk opplæring i bakeferdigheter for å legge grunnlaget ditt. Etterfulgt av et intensivt, men interaktivt andre år med mer avanserte teknikker og ferdighetsbaserte opplevelser kombinert med vitenskap bak hver teknikk.
I løpet av det tredje året vil studentene gjennomgå praksis (enten lokalt eller utenlands) for å få og videreutvikle sine karrierespesifikke ferdigheter i mat- og drikkevareindustrien eller ingrediensbedriftene. I år 4 vil studentene finpusse ferdighetene sine for å utvikle innovative oppskrifter for den kursstyrte treningskafeen. Dette konseptet lar studentene utforske konseptene innen markedsføring, kaféadministrasjon og forretningsinntektsstyring.