Bachelor i bedriftsøkonomi (finans)

Generelt

Programbeskrivelse

Handelshøyskolen (SBA) omfatter programmer innen regnskap, bedriftsøkonomi, økonomi, ledelse, entreprenørskap, markedsføring og sportsledelse, inkludert online MBA. På MSU har du mulighet til å studere og utføre forskning med topp fakultet medlemmer som har et vell av faglig og faglig erfaring. Du får ikke kun kunnskapen, men også de praktiske ferdighetene til å gå inn i et bredt spekter av karriere.

Du er mer enn et nummer på MSU. SBA har en gjennomsnittlig klassestørrelse på 18 studenter. Dette sikrer at du får personlig, en-mot-en oppmerksomhet fra fakultetsmedlemmer som kjenner deg ved navn. I tillegg har du tilgang til Student Services Center for å få hjelp til å velge de riktige kursene du skal ta, finne internship og forskning fellesskapsmuligheter, tilgang til læringsressurser og mye mer.

Karriere Suksess

En grad fra Handelshøyskolen skal forberede deg på et bredt spekter av karrierer med godt inntjeningspotensiale og rom for vekst. Gjennomsnittlig lønn for gradfelt fra skolen inkluderer:

  • Regnskap, $ 41.000
  • Finans, $ 37.500
  • Ledelse, $ 31.000
  • Markedsføring, $ 35.500

Informasjon gitt av Handelshøyskolen, juni 2017

Finansiere

Finans er studiet av investeringer og pengeforvaltning. MSU's Bachelor of Business Administration i økonomi grad kan gi deg ferdigheter og kunnskap for å sikre den økonomiske helsen til en organisasjon og å veilede folk mot økonomisk uavhengighet. Som student tar du kurs i virksomhetsinvesteringer, markeder, bank, forsikring og mer. Vårt dedikerte fakultet vil forberede deg på en karriere som finansiell planlegger og rådgiver for bedrifter, bedrifter, offentlige etater og private borgere.

Programkrav

Alle studenter, inkludert overføringsstudenter fra deklarerte majors i Universitetet og overføre studenter fra andre akademiske institusjoner, klassifiseres som før-førende majors inntil de er tatt opp i forretningsprogrammet. Førstegangsøkonomer vil bli tatt opp til AAB-programmet etter ferdigstillelse av pre-business-kjerneversjonssekvensen og oppnåelse av en samlet kumulativ GPA på minst 2,25 (på en 4,0-skala) for alle kurs som er fullført ved og overført til MSU.

Karrieremuligheter

Nyutdannede fra dette programmet forfølge karrierer i økonomisk planlegging, investeringer, bank og mye mer. MSUs karriereutvikling tilbyr karriereplanlegging, intervju- og CV-forberedelseshjelp, internshipplassering og tjenester for å hjelpe deg med å finne en jobb etter at du har oppgradert.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to ... Les mer

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to be the best public regional university in the South through prioritizing student success; outcomes; academic excellence; and rankings, reputation, and regional responsiveness. Minimér

Akkrediteringer

AACSB Accredited