Bachelor i bedriftsøkonomi og ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Ønsker du å bidra til utviklingen av organisasjoner her og andre steder? Sans for entreprenørskap lever i din sjel? Bli med i et ledelsesteam? Uavhengig av dine ambisjoner, fokuserer disse forretningsadministrasjon og ledelse programmer på en helhetlig forståelse av organisatorisk kontekst og næringslivet. De er laget for å gjøre deg en etisk, hardt arbeidende og analytisk person.


Studentprofil

Ønske om å utvikle og utøve ledelse. Elske utfordringene. Ta en interesse i prosjektledelse Hold deg oppdatert på teknologiske innovasjoner Bli stimulert av problemløsing. Ha en sterk tilbøyelighet til samarbeid.


Programoversikt

Administrasjon og ledelse programmer vil gi deg generell kunnskap om regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring, økonomi, og produksjon og human resource management. Din trening vil bli beriket av feltturer og konkret læring; Bedriftsbesøk, simuleringer, debatter og casestudier er blant de strategier ansatt ved fakultetet for å fremme innholdsintegrasjon.


Betingelser for opptak

Opptak av utenlandske søkere fra videregående skoler

Université de Hearst godtar søknader fra studenter over hele verden for bachelorstudier. Du må ha fullført ditt videregående program før du tar bachelorstudier ved Université de Hearst . Du må også sende inn et sertifikat for de universitetsforberedende kursene du deltok i videregående skole. Du trenger vanligvis et gjennomsnitt på minst 70% (B) eller tilsvarende som kvalifiserer for de fleste grunnutdanningsprogrammer. Selvfølgelig, hvis dine karakterer er over minimums gjennomsnittet, er sjansene for opptak bedre.

Opptak av utenlandske søkere fra universiteter og høgskoler

Université de Hearst aksepterer også søknader til utenlandske studenter og høyt kvalifiserte utenlandske studenter som studerer ved andre anerkjente universiteter eller høyskoler som ønsker å overføre til et andre eller tredje år første syklus. Hvis dette er tilfelle, avhenger ditt valg av karakterene som er oppnådd i de obligatoriske kursene og postkursene. MERK: Du må normalt ha fullført minst ett studieår (ti kurs eller 30 studiepoeng) for å søke om opptak til det andre året av et bachelorprogram.

For å gjøre det mulig for oss å studere overføring av potensielle studiepoeng, må du sende inn de offisielle beskrivelsene av alle kursene (på fransk eller engelsk) tatt på post-videregående institusjoner som deltok.

Hvis du ikke har det nødvendige antall likeverdighetskreditter, vil vurderingen være basert på de offisielle karakterene for videregående opplæring og karakterene som er oppnådd i dine postkursstudier. Du må vanligvis ha et gjennomsnitt på minst 70% (B) eller tilsvarende for å være kvalifisert for Université de Hearst som overføringsstudent. Universitetet godtar ikke overføring av personer som ikke klarer seg godt på en annen post-sekundær institusjon.

Frivillige undersøkelser

Ved å søke på BBA, BA i ledelse eller annen grad, kan du ta frivillige eksamener for ADMN 1106, COSC 1701 og COSC 1702. Med et karakter på 70% eller høyere på disse eksamenene, kan du vil få kreditter.

ADMN 1106


Muligheter for mindreårige

Har du mer interesse for en disiplin? Hvorfor ikke gi mer verdi til BBA eller BA ved å velge en av følgende mindre:

  • fransk
  • geografi
  • historie
  • psykologi
  • sosiologi

En minor krever totalt 24 studiepoeng, inkludert minst 6 studiepoeng på 3000/4000 nivå. Vær oppmerksom på at forutsetningene gjelder.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu.

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu. Minimér