Bachelor i engelsk for spesifikke formål og andre fremmedspråk

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Programmet tar sikte på å forberede spesialister på engelsk og et annet fremmedspråk og kommunikasjon for spesifikke formål (offentlig forvaltning, næringsliv og lov). Studentene i programmet får generell filologisk utdanning og praktisk kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for det moderne arbeidsmarkedet. Omfanget av studiene dekker språk av europeisk kommunikasjon (engelsk og fransk / tysk / norsk) eller språk for euro-asiatisk kommunikasjon (engelsk og koreansk).

Merk: Spesialisering i engelsk for spesifikke formål og det andre fremmedspråket som er tilgjengelig. Mer informasjon om programmet her.

Programutdannede er flytende kommunikatører på to fremmedspråk og er aktive deltakere i forretningsforbindelser (delta i forretningsmøter, lage muntlige presentasjoner, utkast til offisielle dokumenter og brev, oversette og redigere forretningstekster, etc.); program kandidater sørger for et jevnt samarbeid mellom statlige institusjoner og private selskaper på en internasjonal arena.

Internasjonale mobilitetsmuligheter

2. og 3.årsstudenten kan delta i ERASMUS mobilitetsprogrammet som gir mulighet til å studere ved et universitet i utlandet for 1 eller 2 semestre og gjøre en internship i et annet land. Studenter av dette programmet har studert ved universitetene i Irland, Frankrike, Tyskland, Spania og har gjort en internship i Storbritannia, Kypros og Spania.

Karrieremuligheter

Den ervervede utdanningen gir kandidatene muligheten til å jobbe i et bredt spekter av sfærer - kultur, utdanning og informasjonsinstitusjoner (kultur, utdanning og informasjonssentre, medieselskaper, forlag, reiselivsbyråer, oversettelsesbyråer), internasjonale organisasjoner, enheter for statlige avdelinger, kommuner og forretningsbedrifter som trenger spesialister som er i stand til å starte og utvikle faglig dialog mellom representanter for forskjellige kulturer.

Inntakskrav

Videregående opplæring (karakter i historie / fremmedspråk).

Engelsk språkkunnskaper - nivået ikke lavere enn B1 (etter felles referanseramme for språk godkjent av en nivåtest er organisert for de som ikke har IELTS- eller TOEFL-sertifikater.

Søknadsprosedyre og nødvendige dokumenter

Følg 4 trinn:

 1. Fyll ut søknadsskjemaet på application.mruni.eu
 2. Last opp nødvendige dokumenter
 3. Sikre din registrering ved å betale søknadsavgiften
 4. Send inn søknaden din

Påkrevde dokumenter:

 1. Opplæringsdokumenter
  1. For bachelorgradssøkende studenter: Sertifisert ekte kopier av videregående opplæringsdiplom eller videregående diplom med utskrift av akademiske poster. Dokumenter må oversettes offisielt til litauisk eller engelsk.
  2. Merk: Det kan kreves tilleggsopplæringsdokumenter (som resultatene av statseksamen eller førskoleutdanning) i henhold til søkerens bostedsland .
  3. For mastergradssøkende studenter: Sertifiserte sanne kopier av universitetets transkripsjon og diplom (en kandidat må ha en bachelorgrad eller en tilsvarende første universitetsgrad med minimum 3 års studievarighet). Dokumenter må oversettes offisielt til litauisk eller engelsk.
 2. Dokument som beviser resultatene av den engelskspråklige.
  1. For bachelorgradssøkende studenter: minst nivå B1; vurderinger av engelskspråklige ferdighetsbevis tilsvarende nivå B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4,5-5,0, PTE-nivå
  2. For mastergradssøkende studenter: minst nivå B2, vurderinger av engelskspråklige ferdighetsbevis tilsvarende nivå B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Merk: I tilfelle du ikke har IELTS eller TOEFL, er det en mulighet til å ta online engelskspråktest organisert av Universitetet. Du bør velge dette alternativet når du fyller programmet. Det er ingen tilleggsavgift for denne testen.
 3. Passport kopi
 4. Passporttype bilde
 5. Notarisert sponsorbrev fra foreldre / sponsorer og brev fra en bank om deres økonomiske evner (viser inntekter fra de siste 3 månedene).

Forbedre engelsken din!

Er du interessert i å studere på engelsk, men du har ikke tilstrekkelig kunnskap om det engelske språket som er nødvendig for å studere på engelsk?

Mindre engelsksprogstudier er laget for de som er villige til å inngå et bachelorstudium ved Mykolas Romeris University men har ikke tilstrekkelig kunnskap om det engelske språket som er nødvendig for å studere på fremmedspråk. I løpet av det første studieåret skal studenter, som inngår et stort bachelorstudium sammen med mindre engelskspråklige studier, bare fokusere på språkstudier. Etter fullført ettårig engelskspråklige språkstudier og tilstrekkelig engelskspråklige ferdighetsnivå vil internasjonale studenter fortsette studier på deres valgte bachelorstudium ved MRU.

Ett år Mindre engelsk Språkstudieavgift - 1800 EUR.

For mer informasjon vennligst besøk els.mruni.eu

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Les mer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Minimér