Bachelor i gastronomi og matlagingskunst
Antalya Bilim University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Antalya, Tyrkia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
8 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Oversikt
Gastronomy and Culinary Arts inkluderer en filosofi om kunst og kultur, i tillegg til å være en vitenskap om å spise-drikke. Culinary Arts, som lenge har vært blant programmene til forskjellige internasjonale universiteter og institutter, har også vært et samlingspunkt i Tyrkia. At kulturell struktur endres og turisme er den sektoren som utvikler seg raskt i Tyrkia, har spilt en betydelig rolle i dette utfallet. I denne forbindelse er målet med Gastronomy and Culinary Arts å trene kokker som kan tilby prøver av lokalt og internasjonalt kjøkken og bli kandidater for å være kjøkkensjefer og forvaltere i mat- og drikkesektoren. De forventes også å bidra til å øke antall kvalifiserte og utdannede personer som er sårt tiltrengt i overnattings- og mat- og drikkeindustrien. Disse personene blir opplært på en måte å forbedre sin kommunikasjon og administrative kunnskaper og ferdigheter, og de vil generelt ha roller i servicenæringen.
Utdanning ved internasjonale standarder
For å føre den tyrkiske reiselivsnæringen et skritt videre ble det opprettet en hybridplan for å gjennomgå reiselivsplanene for de mest fremtredende universitetene i verden og ved å ta hensyn til sektorbehovene. De mest aktuelle bøkene, som har blitt brukt av de mest fremtredende universitetene i verden, blir gjennomgått og tilbudt våre studenter som primære og supplerende informasjonskilder. Studentene våre har en sjanse til å analysere sektoren og blande teori og praksis gjennom leksene til prosjektet. Gjennom praksisplasser i reiselivsbedrifter blir de kjent med disse institusjonene på stedet under opplæringen. De får også gjøre internshipene sine i utlandet hvis de ønsker det.
Å være student ved College of Tourism ved ABU
Studentene våre kommer fra forskjellige byer i hele landet og forskjellige deler av verden og skaper et heterogent og rikt miljø. Det første året i vår 4-årige utdanningsperiode tilbyr overveiende virksomhets- og administrasjonskurs; Dermed får studentene våre tilegne seg kunnskap om administrasjon og virksomhet. I den neste perioden, i tillegg til teoretiske kurs i gastronomi og kulinarisk kunst, lærer studentene våre om forskjellige retter rundt om i verden på en anvendt måte. I det siste året av akademisk trening gjennomfører studentene våre en vitenskapelig undersøkelse ved bruk av vitenskapelige metoder som er relatert til et felt av interesse. Denne studien er viktig for de som ønsker å fortsette masterstudier eller gå videre i sektoren, da den gir innsikt i å identifisere problemer, finne løsninger og utarbeide rapporter.
Informasjon om avdelingen og generelle forhold
Institutt for gastronomi og kulinarisk kunst gir kurs fullt ut på engelsk. Studentene våre lærer et annet fremmedspråk levert av vårt universitet under utdannelsen. De får kurs på til sammen 240 studiepoeng i 4 år / 8 semestre. De kan også gjøre mindreårige og doble hovedgrader.
Akademisk stab
Teoretisk kunnskap og yrkesutøvelse bør gis hånd i hånd i et godt planlagt program i reiselivsutdanning. I denne sammenhengen består det akademiske personalet av lærere som har sektorerfaring. Derfor er lærerne våre kjent med sektoren, i kontakt med bransjen, og de kommer tidvis sammen med representanter for sektoren for å danne allianser. I tillegg bidrar de til den vitenskapelige verden med vitenskapelige publikasjoner og ved å delta på konferanser.