Bachelor i gastronomi

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelorstudiet i gastronomi tar sikte på å trene fagfolk spesialisert på kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og administrere en gastronomisk virksomhet. En fireårig trening som gjør at våre kandidater kan lede fremtiden for gastronomi.

detaljer

 • Offisiell opplæring: Bachelorgrad i gastronomi.
 • Adressert til: Studenter som ønsker å forfølge karriere i gastronomi med forretningsførsferdigheter.
 • Studietid: 4 år.
 • Totalt Kreditter: 240 studiepoeng
 • Språk: Engelsk: 1. år. Spansk: 2., 3., 4. år *
 • Ligger i: Castellón de la Plana (Spania)

* 1 år kan være enten på spansk eller engelsk

Presentasjon

Bachelorgrad i gastronomi ved CEU Cardenal Herrera University er resultatet av en grundig sosial, kulturell og forretningsstudie om den nåværende situasjonen for kulinarisk praksis og hvordan den har utviklet seg både i gastronomiske og kommersielle forhold. Hovedkonklusjonene fra studien var som følger:

 • Profesjonalitet: Det er en økende trend mot kravet til profesjonelle kvalifikasjoner i gastronomisektoren.
 • Bedrift Dimensjon: Det er nå et behov for passende læringsmiljøer som med hell kan kombinere gastronomi og næringsliv, matlaging og avkastning på investeringen.
 • Gastronomisk R

Bachelorgrad er basert på fem temaområder:

Gastronomi

Matprodukt og kulinariske teknikker: Overføring av kunnskap om matprodukt og kulinariske teknikker, om opprinnelse og sporbarhet av matvarer. Trene elever i disipliner av kvalitet og sikkerhet av råvarer, matlaging og lagring og sunn mat

KREATIVITET

Verdien av ideer: Denne graden omfatter fag relatert til kreativitet, design og kunstneriske trender. Denne grunnleggende kunnskaper gir studentene muligheten til å spille en aktiv rolle i prosjekter relatert til dekorasjon og arrangering av interiør, samt å utvikle sitt eget karakteristiske utseende når det gjelder matpresentasjon og innredning.

SPRÅK

Internasjonale muligheter: Veksten i denne sektoren på det internasjonale markedet beder oss om å legge stor vekt på engelsk som et daglig arbeidsspråk for våre studenter, som har mulighet til å øve sine språkkunnskaper i seminarer, veiledet arbeid, bibliografiske søk etc.

BUSINESS MANAGEMENT

Verktøy for å administrere solide forretningsprosjekter: Ta en praktisk, anvendt tilnærming til gjestfrihetsvirksomheten med det formål å utstyre studentene med verktøyene de trenger for å sette opp solide forretningsprosjekter og beskytte deres økonomiske levedyktighet.

Studieprogram

Studieprogrammet for bachelorgrad i gastronomi gir potensielle studenter et solidt og praktisk grunnlag for å bygge opp sine fremtidige karrierer.

Programmet er basert på fem temaområder. Kombinert tilbyr disse områdene Gasma-kandidater en komplett, oppdatert profesjonell profil for fremtiden:

 • Matteknologi
 • Generell næringskunnskap
 • gastronomi
 • Kulinarisk ledelse
 • språk

1. år. Et solid fundament i gastronomi og ledelse

Førsteårsstudenter får grunnleggende kunnskap i forhold til mathåndtering og grunnleggende matlagingsprosesser.

De vil lære om markedsføring og økonomiske områder av selskaper i sektoren. Det engelske språket er en del av det første innholdet i studiet og praktiske aktiviteter for å få erfaring fra lokale bedrifter.

2. år. Nye teknikker og verktøy

Det andre året inkluderer begreper knyttet til ønologi og kulinariske prosesser.

Konsepter knyttet til lov, økonomi og helseproblemer vil bli behandlet i Kulinarisk ledelse. Studentene er også utstyrt med verktøy for å skape solide forretningsprosjekter. Opplæring fortsetter på engelsk og engelsk kommunikasjonsferdigheter. Studentene gjennomfører internships på nasjonale selskaper.

3. år. Kunnskapskonsolidering

Gastronomiske studier fokuserer på ernæring og dietetikk, videre til skapelse og innovasjonsprosesser i gastronomi. Studentene vil også utvide sin kunnskap om ønologi og vinparing.

I Culinary Management studerer studentene forretningsmodeller og bruker programvare for å kontrollere kostnadene. Hendelsesledelse er introdusert. På engelsk skaffer studentene praktisk kunnskap relatert til næringslivet og restaurantbransjen. Internship finner sted hos internasjonale selskaper, både i restauranter og bedrifter i næringsmiddelindustrien.

4. år. Sti til spesialisering

I fjerde år velger studentene en spesialisering og det tilsvarende kurset Pathway .

 • Executive Chef Innovation - Forskning i gastronomi: Studentene vil studere de nyeste kulinariske teknikkene og trender i gastronomi. De begynner å skaffe seg forskningskonsepter. Denne spesialiseringen tar sikte på det høyeste kulinariske nivået ved å lære nye kulinariske trender og bruke kreative prosesser og pågående forskning på kjøkkenet.
 • Gastronomisk virksomhet. Mat

Endelig prosjekt (TFG)

Bachelorgradsprosjektet (TFG) består av et minne eller en original studie utført av hver student. TFG integrerer og utvikler opplæringen og ferdighetene som er oppnådd i bachelorstudiet.

Hensikten er å trene studenter i å søke, administrere, organisere og tolke relevante data for å avgjøre dommer som inkluderer refleksjon om viktige saker av sosial, vitenskapelig, teknologisk eller etisk natur. Dens gjennomføring letter utviklingen av kritisk tenkning, logisk og kreativ dom. En lærer vil overvåke TFG, og det er nødvendig å fullføre tittelen på bachelorgraden.

Turnus

Studentene vil få mulighet til å gjennomføre arbeidsplasseringer hos lokale, nasjonale og internasjonale selskaper.

Vårt gastronomiske og matematiske ledelse gir alle studentene mulighet til å få eksterne faglige arbeidsplasser, takket være flere samarbeidsavtaler mellom CEU Cardenal Herrera University og forskjellige lokale, Valencian, nasjonale og internasjonale selskaper.

Fra første studieår kan studentene begynne å skaffe seg yrkeserfaring ved å gjennomføre arbeidsplasseringer i nærliggende bedrifter. Etter hvert som de får mer kunnskap og ferdigheter, har studentene mulighet til å søke om plasseringer i stadig mer konkurransedyktige miljøer.

Karrieremuligheter

Gastronomi er et høyt tverrfaglig felt som involverer et bredt spekter av aktiviteter knyttet til gastronomiske og kulinariske sektorer. Våre nyutdannede, i tillegg til å skape egne virksomheter, vil få muligheten til å utføre sine faglige aktiviteter på en rekke ulike områder innen restaurant og turistsektorer:

 • Næringsmiddelindustrien.
 • Restaurant og catering.
 • Gastronomisk rådgivning.
 • Turisme.
 • Gjestfrihet.

De mange karrieremulighetene som er åpne for dem, gjør det mulig for kandidater i Gastronomi å praktisere sitt yrke i ansvarsområder, for eksempel:

 • Chef.
 • Direktør for mat
 • Restaurant og Catering Manager.
 • Gastronomikonsulent.
 • Arrangement og gastronomisk aktivitetsleder.
 • Matssektor Forsknings- og innovasjonsleder.
 • Matkvalitet og sikkerhetsoffiser.
 • Kulinariske Operasjoner og Prosjektleder.

I tillegg vil våre kandidater kunne anvende sine faglige ferdigheter i undervisnings- og konsulentsektoren, blant annet:

 • Kulinariske og gastronomiske ledere, konsulenter eller rådgivere.
 • Lærere i gastronomiområder: masterklasser, kursutlevering, veiledning for arbeidsplass, etc.
 • Undervisningsrådgiver i gastronomiske treningssentre.

Kulinarisk lag

For Gastronomi-området, benytter Gasma fagfolk med en vellykket karriere i gastronomiens verden. Det akademiske personalet fra CEU-Cardenal Herrera University gir sin erfaring med å levere ferdigheter som kreves for fagområdene Business and Marketing, Food Technology, Communication, etc.

Kontinuerlig veiledning

En veileder vil være ansvarlig for å overvåke hver student i løpet av sin grad.

Opptaksruter

 • Baccalaureat LOGSE: Alle studenter som har fullført det andre året av Baccalaureat og bestått på universitetet opptak eksamener vil få tilgang til Universitetet Degree. UCH CEU har sin egen studentopptaksprosess.
 • Internation Baccalaureate tatt i eller utenfor Spania: 1. Opplæringssystemer i EU med spesifikk avtale om utdanning. 2. Opplæringssystemer i land utenfor EU eller som det ikke er noen spesifikk avtale om utdanning.
 • Avansert yrkesfaglig kvalifisering (CFGS) eller FPII oppnådd i Spania: I henhold til gjeldende lovgivning kan alle studenter som har fullført en CFGS (Advanced Professional Training Cycle) få tilgang til universitetet fra enhver faglig sfære, men i tilfelle at etterspørselen overstiger antall steder tilgjengelig, vil UCH CEU gi preferanse til kvalifiserte kandidater med kvalifikasjoner fra samme kunnskapsområde som den som studerte på studiet som de ønsker å følge.
 • Kvalifikasjoner som tilsvarer spansk yrkesopplæring / Kvalifikasjoner eller utdanningskurs utført i utlandet: I tillegg kan spanske og ikke-spanske kandidater bli tatt opp til UCH CEU dersom de har gjennomført studier i utlandet som tilsvarer avanserte yrkesopplærings sykluser. Studier som er ekvivalente med avansert yrkesopplæring eller yrkesopplæring tatt i utlandet.
 • Tidligere gjennomført Universitetsstudier: 1. Universitetsstudier tidligere utført i Spania. 2. Universitetsstudier tidligere utført utenfor Spania.
 • Universitetskvalifikasjoner startet men ikke fullført: Tilgang ved overføring av akademiske poster
 • Yrkeserfaring eller andre personlige forhold: Personer over 25/45. Folk over 40 år med yrkeserfaring relatert til graden de ønsker å studere.

Akademiske gebyrer

Første skritt: I løpet av det første årets totale honorar, for studentene i engelsklinjen, er 11 500 euro. Deres opplæring (48 studiepoeng) i løpet av året er helt på engelsk (klasser, materialer, etc.) mens du mottar intensive spanske klasser (12 studiepoeng). Studentene vil avslutte det første skoleåret som dominerer mange ressurser i spansk språk.

Andre trinn: Fra det andre året anon, går studentene i det tidligere årets engelske linje på linjen undervist på spansk. Samlede avgifter for trening (66 studiepoeng hvert studieår) 2. og 3. år vil være 10.690 euro per år. I alle fall kan elevene fortsette å motta spanskkursklasse hvis de trenger det. De vil forbedre og utdype deres spansk evne til å være fullstendig flytende på spansk. Når det er spesielle hendelser (masterclass, for eksempel) vil elevene på linjen på engelsk få språkstøtte.

Tredje trinn: Samlede avgifter for fjerde år vil være 9.970 euro per år (60 studiepoeng). I alle fall kan elevene fortsette å motta spanskkursklasse hvis de trenger det. De vil forbedre og utdype deres spansk evne til å være fullstendig flytende på spansk.

Når det er spesielle hendelser (masterclass, for eksempel) vil elevene på linjen på engelsk få språkstøtte.

Akademiske avgifter inkluderer:

 • Alt råmateriale og innganger å lage mat.
 • Bruk av Campus fasiliteter og utstyr.
 • En uniform pluss et sett med kniver og redskaper som er gitt til hver student for egen eiendom. (Uansett ovenfor skal studentene sette inn 400 €, som vil bli refundert etter uteksaminering).
 • Personlig Locker.
 • Deltakelse på masterclasses, konferanser og ekstracurricular seminarer planlagt for våre studenter.
 • Arrangement for obligatoriske og ekstrautviklede internships.

Ikke inkludert:

Overnatting. Castellón er imidlertid en mellomstor middelhavs hovedstad med 180 000 innbyggere og en svært moderat levestandard. Studentene kan finne et rom i delte leiligheter som starter fra 170 € -190 € / måned.

Opptak og innmelding

Opptaksintervju

På søknadsskjemaet vil du bli bedt om å velge en dag og klokkeslett for ditt personlige opptaksintervju, og dette vil finne sted på fasilitetene til CEU Cardenal Herrera University.

Intervjuet vil bli holdt med en leder fra bachelorgrad i gastronomiområdet og har to hovedformål: for det første at kandidaten har direkte kontakt med Campus ved å samhandle med noen som er koblet til Gasma, hvem vil kunne svare på spørsmål de ha; For det andre, for kandidaten å finne ut alt om Bachelor's Degree i Gastronomy førstehånds. Ved intervjuet vil kandidaten bli gitt fullstendig informasjon om kurset og måten vår Campus jobber på. Dette vil hjelpe beslutningsprosessen. I tillegg vil intervjuet gi oss mulighet til å lære mer om den fremtidige studentens ferdigheter og motivasjoner direkte, personlig, noe som er en nøkkelfaktor for oss når vi skal vurdere kandidaten som en mulig student på vår gradskurs.

Reservasjon og matrikulering

Etter opptakssamtalen vil prosessen for å reservere et sted begynne. Generelt, unntatt under spesielle omstendigheter, 24 timer etter intervjuet, vil kandidaten motta en melding via e-post og gjennom opptakets intranett.

Meldingen vil angi en av tre scenarier for kandidaten:

 • At de har blitt valgt og at det er et sted tilgjengelig for dem. I dette tilfellet vil notifikasjonen ledsages av et personlig plasseringsdokument som forteller dem hva de må gjøre for å fortsette med prosessen. Etter de enkle instruksjonene på dette dokumentet kan kandidaten reservere et sted på Gastronomi og Kulinarisk Ledelse.
 • At de har blitt satt på ventelisten for tilgang til bachelorgrad. I dette tilfellet vil de bli informert om de neste trinnene som skal tas.
 • At de ikke er valgt fordi det ikke er tilgjengelige steder, og det forventes ikke at noen steder vil bli tilgjengelige eller av grunner knyttet til evalueringen av kandidatens søknad.

Valg vil finne sted ved å vurdere kandidaten, deres motivasjoner og ferdigheter og, når det er aktuelt, deres personlige og familiemessige forhold. Gitt at Gastronomi- og Kulinarikkampus har eget utvalgssystem, vil ikke karakteren i Universitetsopptakstestene bli tatt med i dette formålet, selv om endelig innmelding kun kan skje når alle juridiske krav til opptak til Campus er oppfylt .

I tilfelle de er valgt, skal studentene registrere seg for å gjøre deres plassereservicere:

 • Fremtidige studenter vil kunne skrive ut nødvendig dokumentasjon for å betale registreringsavgift fra intranettet.
 • 24 timer etter betalingen skal fremtidige studenter fylle ut registreringsskjemaet på intranettet.

Både betaling av honorar og fullføring av registreringsskjemaet kreves for at reservatet skal reserveres og senere kunne kreve en avtale for innmelding, som vil bli formalisert på Generalsekretariatet på Campus.

Tilpassede tester

Den gastronomiske og matematiske ledelseskampusen, GASMA, har implementert en prosess som bidrar til å evaluere kunnskapen og ferdighetene til de nye studentene for å identifisere sin profil ved å få adgang til Bachelor's Degree in Gastronomy.

Denne prosessen tillater oss å klassifisere tilgangsnivået for studenter slik at vi kan designe undervisningsstrategier i samsvar med gruppen de tilhører. For å gjøre dette, ved begynnelsen av studieåret, når studentene har registrert seg på Campus, gjennomføres en serie profiltester i klasserommet, som er spesielt tilpasset bachelorstudiet i gastronomi. Basert på informasjonen fra disse testene, utformer Campus armerings- og intensiveringshandlinger tilpasset studentens behov.

Dette er et ytterligere eksempel på vår innsats for å tilby personlig tilpasset undervisning, orientert mot å få det beste ut av hver student. I denne prosessen blir studentene også gitt en engelsk nivå test. Ved hjelp av resultatene av denne testen, vil Campus fortelle studentene hvilke gratis kurs de bør delta blant sine språkkurs, for å oppnå nivået på engelsk som kreves på bachelorgrad.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Minimér
Castellón de la Plana