Bachelor i hestefag

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

* Vårt universitets svar på Covid-19 *

Midway University planlegger å fortsette på-campus, instruksjon ansikt til ansikt og boligdrift for studieåret 2020-21. Vi begynner timene mandag 17. august 2020, som opprinnelig planlagt.

Vi har allerede implementert omfattende nye retningslinjer og gjør endringer på campus for å sikre sikker avstand i klasserommene, bolighusene, spisesalen, arbeidsområdene, idrettsanleggene (inkludert det nye Hunter Field House) og andre fellesarealer.

Selv om staten Kentucky for øyeblikket har stabile, lave infeksjonsrater, er vi opptatt av å hjelpe våre internasjonale studenter og tilbyr unntaksvis et online læringsalternativ på lang avstand. Kontakt oss for å lære mer om onlinealternativet for høstsemesteret.

Equine Studies

Midway University ligger i episenteret for hesteindustrien og er et kjent høgskolestudium. Fra boarding- og avlsvirksomhet, salg og racing, hovedkontor for hesteforeninger, terapisentre, dyrehelse- og farmasøytiske selskaper og anerkjente veterinærpraksis, er campus vårt perfekt beliggenhet for å gi fremtidige ryttere muligheten til å utdanne utdannelsen sin. Som en del av vår helhetlige tilnærming til hestestudier og hestetrening, er campus vårt en arbeidshestegård som gir sann tilgang til praktisk læring med vår store hesteflokk med forskjellige raser og fagområder.

Hva er hesteundersøkelser?

Equine Studies-programmet på Midway gir studentene de essensielle ferdighetene de trenger for å komme inn i den brede hestebransjen eller forberede seg til forskerskolen. Studenter i hestevitenskap har muligheter gjennom hele programmet til å jobbe med en rekke raser. Studentene er også i stand til å utføre oppgaver av forskjellige nivåer i å hjelpe til med å styre gården og flokken vår. Studentene lærer grunnleggende hestehåndteringsteknikker samt prinsipper og praksis for håndtering av fjøs og gårdsbruk. Gjennom faglig forberedelse i teorier og metoder for hestefunksjoner og behov, får studentene grunnlaget for å ta beslutninger som påvirker hestestell.

Studenter som fullfører Equine Studies-programmet, vil kunne:

 • Demonstrere evnen til å implementere og vurdere sikker, etisk og bærekraftig hesteforvaltningspraksis
 • Demonstrere evnen til å kommunisere effektivt og å bruke nye teknologier relatert til den globale hesteindustrien
 • Demonstrer bevissthet om bånd mellom mennesker og hester og mangfold i konkurrerende og ikke-konkurrerende hesteindustri
 • Identifisere og evaluere hesteanatomi og fysiologi og relatere form til funksjon og fôringsstrategi

Karriereutsikt

Hvordan kan en Equine Studies-grad fungere for deg? I følge Kentucky Equine Survey er den økonomiske effekten av Kentuckys hesteindustri 4 milliarder dollar og genererer mer enn 80 000 direkte og 100 000 indirekte jobber.

Personer med denne graden jobber ofte i hesteindustrien og kan tjene i slike roller som:

 • Stabile ledere
 • Vis ledere
 • Rideinstruktører
 • Gårdssjefer
 • Hestetrenere
 • Ulike foreninger eller offentlige etater

Hvorfor midtveis?

 • 16: 1: Student-til-fakultetsforhold
 • Rimelig: 90% av studentene får en form for økonomisk hjelp
 • Støtte: Møt fakultetet ansikt til ansikt for å få personlig assistanse

125808_Banner3.jpg

En titt inne i programmet vårt

Du vil tjene din bachelor i hestefag på 120 studiepoeng (4 år).

Kursoppføringer

124424_Skjermbilde2019-11-06kl.20.50.41.png 124425_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.12.png 124426_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.37.png

Opptaksprosess

 • Felles søknad: Vi godtar elektroniske søknader på vår hjemmeside eller gjennom den vanlige applikasjonen.
 • Fullfør søknaden: Bruk online eller last ned applikasjon (PDF). Et ikke refunderbart søknadsgebyr på $ 30,00 kreves før søknaden kan behandles.
 • Send videregående skoleutskrift - Offisielle avskrifter skal sendes direkte av videregående skole til Office of Admissions eller sendes elektronisk av et sikret tredje nettsted (dvs. Parchment Exchange, National Student Clearinghouse).
 • Offisielle TOEFL / IELTS / SAT score - Midway University vil godta offisielle poengsumrapporter fra testorganisasjonene. Du kan sende inn ett av resultatene som en del av søknadsprosessen.

Midways SAT-kode er 1467 og ACT er 1528

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and ... Les mer

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and disadvantaged women. Minimér