Bachelor i interiørdesign

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Velkommen til interiørdesign på High Point University . Inne i Kunst og Designskolen legges det vekt på kommersiell og boligdesign, gitt vårt langvarige forhold til High Point Market og nasjonalt anerkjente designledere. Pensumet legger vekt på kritiske og kreative tenkemåter, integrering av kursmoduler og muligheter for internships og studier i utlandet.

Opptakskrav (effektive høsten 2018)

High Point University anerkjenner at mange studenter av ulike grunner velger å ikke forfølge kunst / design kurs eller ikke har tilgang til kunst / design kurs i videregående skole. Følgelig har Institutt for hjemmemøbler og interiørdesign skapt tre diagnostiske kurs for sine to profesjonelle programmer som introduserer studentene til grunnleggende historie og teori (f.eks. Elementer og prinsipper for design), designprosessen og muligheten til å bruke denne informasjonen i en studio på grunnnivå som fokuserer på kreativ tredimensjonal problemløsing. Etter gjennomføring av disse tre kursene (INT 1100, 1220, 1280), må studentene sende inn en portefølje av arbeidet sitt før de formelt aksepteres til de store. Før vellykket gjennomføring av Porteføljeanmeldelsen, er studenter som er interessert i ID og VMD, plassert i en betinget status, som registrert av registrarens betegnelser for pre-ID og pre-VMD.

For Porteføljeanmeldelse sender studentene en portefølje av arbeid som består av utvalgte prosjekter fra ferskefagskurset. Fakultetet vil evaluere kvaliteten på arbeidsporteføljen sammen med studentens profesjonelle oppførsel (oppmøte, arbeidsmoral, evne til å akseptere konstruktiv kritikk) og overordnet GPA. Programmet har ingen kvote og kan godta alle studenter som oppfyller instituttets standarder. Det er imidlertid lite sannsynlig at studentene vil bestå Porteføljeanmeldelse dersom søkeren har under en kumulativ GPA på 2,5 eller en klasse C- eller under er mottatt i noen av de tre grunnkursene. En student som ikke består av noen av de tre grunnkursene, er ikke kvalifisert til å søke opptak til hovedrollen. Studentene kan ta kurset på nytt og ta på nytt neste høst for høstopptak Studentene kan imidlertid ikke søke mer enn to ganger på programmet.

Etter formell godkjenning i hovedstudiet må studentene få en karakter på "C" eller høyere i alle nødvendige hovedspesifikke kurs for å komme videre i programmet. For å uteksaminere med en bachelor i interiørdesign eller en bachelor i Visual Merchandising Design, må studentene ha en samlet GPA på 2,0 eller høyere per universitetets krav.

Interiørdesign er en av HPUs toppmestere

 • Studentene har eksklusiv tilgang og langvarige forhold til High Point International Home Furnishings Market
 • Eksponering for alle fasetter av design gir studentene markedsførbarhet til arbeidsgivere og fleksibilitet på arbeidsplassen, noe som gjør dem perfekte kandidater til kampanjer og laterale trekk
 • Studentene har mulighet til å uteksaminere med et design sertifikat fra Lorenzo de 'Medici Institute i Firenze, Italia
 • Studentene har tilgang til toppdesignledere, og gir dem muligheter til å samhandle med profesjonelle fagfolk
 • Læreplanen er delt inn i fire deler: yrket innen interiørdesign, designkommunikasjon, sosial og kulturell utforskning og byggteknologi og studio
 • Studentene uteksamineres med en bachelor of science
 • Interiørdesignprogrammet har CIDA-akkreditering og oppfyller pedagogiske krav til praktiserende designere som søker å ta NCIDQ-eksamen

Omfattende utfall

I anerkjennelse av industriens behov har HPUs kjernekompetanse, og vår regionale akkrediteringsorgan, Southern Association of Colleges and Schools, fakultetet identifisert et enkelt, omfattende utfall.

Nyutdannede fra Bachelor of Science i Interior Design program har de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å kunne tilfredsstille jobbkravene for oppnådd stilling i Interior Design.

Fakultetet har identifisert 6 programmatiske mål som er avgjørende for at studentene skal oppnå det ovennevnte utfallet. De vil demonstrere evnen til å:

 1. Definer problemet som det gjelder interiørdesign.
 2. Delta i pre-design undersøkelser som demonstrerer muligheten til å samle og analysere relevant informasjon, evaluere problemer og sette prioriteringer.
 3. Utforsk og generer kreative løsninger via en systematisk og samordnet designprosess som integrerer funksjonelle og estetiske bekymringer.
 4. Rettferdiggjøre og forsvare designløsninger som de vedrører relevante kriterier som er avledet av problemet / programmet eller større konsepter som anerkjenner beste praksis eller innovasjon (f.eks. Sosioøkonomisk, bærekraft, globale problemer).
 5. Overføre (skriftlig, grafisk, muntlig) hensikt på en profesjonell måte som passer til publikum.
 6. Utnytte livsferdigheter for å øke produktiviteten, fleksibiliteten, tilpasningsevnen og kollegialiteten (presentasjon, ledelse, tidsstyring, engasjement, livslang elever, nysgjerrige tanker).

Uovertruffen tilgang til High Point Furniture Market

Ligger i et av de største storbyområdene i North Carolina, har High Point University direkte forbindelser med samfunnet og mange bedrifter i området som tilbyr internship muligheter i interiørdesign. Studentene har også tilgang til High Point Furniture Market, den fremste møbel- og designutstillingen i verden, som holdes to ganger i året i høst og vårsemester. High Point Furniture Market gir studentene en unik mulighet til å koble sammen, jobbe og lære sammen med ledende fagfolk fra hele verden.

Hva kan jeg gjøre med en grad i interiørdesign?

HPU alumni med grad i interiørdesign har for tiden karrierer i:

 • Datastyrt design
 • Kommersiell interiørdesign
 • Helseinstitusjonsdesign
 • Hospitality and Entertainment Facilities Design
 • Merchandising Management
 • Boliginnredning
 • Retail Design
 • Retail Store Management

Kurskrav

Kunstskolen

BS i interiørdesign
Store krav

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Les mer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Minimér
Høyt punkt