Handle om

Er du lidenskapelig om de nyeste digitale verktøyene som bidrar til å gjøre organisasjoner mer intelligente? Vil du lære å filtrere verdifull informasjon fra en masse data, hvordan å gjøre denne informasjonen tilgjengelig ved å visualisere den, og hvordan sikre disse dataene effektivt og med hensikt? Skriv inn alternativene Cyber Security Expert eller Datamanager !

  • Netflix kjenner deg bedre enn din egen kjære de og gir deg alltid den perfekte filmen. Og Trivago vet, selv før du har klikket på noe, at du planlegger en bytur til Dublin. Data er stor virksomhet. Vi lærer deg hvordan du gjør bedrifter og organisasjoner mer intelligente gjennom data. Slik avslører du rå data og hvordan du gjør det tilgjengelig. Og hvordan bedrifter kan bruke dette til å videreutvikle sin virksomhet.
  • Du slutter aldri å være interessert i den nyeste IT-teknologien. Som sådan er du også klar over at teknologien har sine svake sider, og at hackere kan dra nytte av disse. Phishing, hacking, ransomware, ... Forsikre deg om at data og informasjon ikke ender i feil hender er et varmt problem. Du vil vite mer om sikkerhetsteknikker og hvordan du skal bruke dem med fokus.
  • Du er tiltrukket av selskapets liv. Prosesser, strategier og strukturer i et selskap fascinerer deg. Programmet kombinerer det beste fra begge verdener: forretning og teknologi. Aksentet legger på bedre og mer effektiv datahåndtering i et bedriftsmiljø gjennom bruk av informatikk. Og du trenger absolutt ikke å være en computerfreak å gjøre det!
  • Vi vil forberede deg til å være ekspert på informasjonssikkerhet og datahåndtering. Du lærer hvordan du oversetter din kunnskap og innsikt på en forståelig måte, fra dataprat til menneskelig snakk. Computer lingo er en ting. Å vite hvordan du stiller de aktuelle spørsmålene, lytt aktivt og formuler forståelige svar er minst like viktig.
  • Hva kan du forvente? Ikke en akademisk utdanning basert på tunge håndbøker, men en hands-on tilnærming! Fra det første året dykker vi deg i det virkelige selskapslivet. Grundig prosjektarbeid, real-life case study, deltagelse i kongresser, og lektorer og gjestesprekere rett fra næringslivet: sjekk! Til toppen alt dette av, i løpet av ditt siste år, vil du ha en internship for en hel periode.
  • Noen viktige kurs vil bli organisert i 6-ukers moduler. Som sådan kan vi spre studielast og eksamener, og vi kan gi deg tilbakemelding raskere. Vinn-vinn!
  • Din jobbsikkerhet er fastslått! Etterspørselen etter datahåndterer og sikkerhetseksperter har vokst eksponentielt de siste par årene. Takket være den unike kombinasjonen av teknisk know-how, innsikt i data og din ledelsesmessige bakgrunn, vil selskapene være opptatt av deg!112999_ScreenShot2019-03-31at5.57.07PM.png

Fase 1

Vi vil lære deg de teknologiske verktøyene som lar deg komme i gang med databaser og store mengder data. Du vil lære å programmere og få en introduksjon til nettverkssikkerhet: viktig for behandling og administrasjon av data. Du vil lære å bygge oversikter for å tillate bedrifter å hjelpe sin egen virksomhet og deres kunder mer effektivt.

Vi viser deg de tekniske triksene og teknikkene som gjør at du kan jobbe med hackingsverktøy og forsvarsteknikker som sikkerhet mot digital innbrudd, rettsmedisinsk analyse og brannmurer. Gjennom praksis vil du oppdage betydningen og styrken av begreper som "sikkerhet ved design" og "personvern ved design".

Du vil også bli undervist i grunnleggende prinsipper for entreprenørskap, økonomistyring, (prosjekt) ledelse, lov, personlig utvikling, kommunikasjon og presentasjoner.

Fase 2

Etter å ha avsluttet første fase, er det nå på tide å gå den ekstra milen. Du trenger ikke å velge mellom Data eller Sikkerhet, dette programmet kombinerer det beste fra begge verdener!

Vi etterligner livslige miljøer som du bruker som ditt spillfelt. Vi simulerer cyberangrep og lærer deg hvordan du oppdager eventuelle svake punkter i sikkerheten. Du lærer å tenke som en hacker og hvordan du skal forutse måten en smart sikkerhetsekspert burde. Spill på!

Også ledelseskursene vil gå videre til neste nivå. Du lærer hvordan du bruker SAP.

Fase 3

Tid til å prøve alt "for ekte". Beviset på pudding er i spising. Thomas More sender ut sine sønner og døtre til en av de mange selskapene som leter etter lidenskapelige studenter.

For en hel periode, vil du gjøre en internship i et selskap som Cronos, Ordina, IBM, KPMG, iAdvise, Contribute Group, Ordina, Cranium eller Digipolis.

I løpet av ditt siste år vil du også jobbe med en bacheloroppgave. I dette vil vi også optimalisere deg!

I praksis

Øvelse blir den vanlige tråden i hele programmet. Takket være prosjekter med bedrifter får du muligheten til å teste ny teknologi i et aktuelt arbeidsmiljø. Du vil få oppdrag tatt rett fra hjertet av virksomheten.

Til toppen av alt, vil du konkludere med dette alternativet med en fullstendig praktikperiode. Eller studenter har allerede gjort inntrykk i selskaper som Telenet, ING, Deloitte, KBC, Cronos, Keyrus, Proximus og Delta Lloyd.

Personlig veiledning

Hvert års klasser er delt inn i fire deler hver hver seks uker. I løpet av de seks ukene fokuserer vi intensivt på et utvalgt antall klasser. På slutten av hver seks ukesperiode er det eksamener. Som sådan kan vi spre studiebelastningen jevnere gjennom hele studieåret. I tillegg betyr dette at vi kan fokusere mer på personlig mentorskap og tilbakemelding. Praktiske øvelser, gruppeprosjekter, samarbeid og deling av kunnskap er sentrale.

Alt dette mentorskapet og kunnskapen du vil motta fra (gjest) lektorer som er fast jordet i næringslivet. Legg til det en sunn, no-nonsense tilnærming, og du ender med en unik blanding av autentisitet, kompetanse og coaching. Og det viser!

Program undervist i:
  • Engelsk
Thomas More University of Applied Sciences

Se 13 flere kurs fra Thomas More University of Applied Sciences »

Sist oppdatert April 6, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
6,100 EUR
årlig, ikke-EØS-medlemsstudenter. Alle studenter fra en EØS-stat betaler en fast komponent på € 242,8 og en variabel komponent på € 11,6 per kreditt. For et fullårsprogram på 60 studiepoeng er den totale registreringsavgiften 938,8 €.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato