Les den offisielle beskrivelsen

  • Type: Treårig gradskurs
  • Varighet: 3 år
  • Tilgang: Gratis
  • Gradsklasse: L-18, økonomi og bedriftsøkonomi

3 læreplaner

  • Matvitenskap
  • bioøkonomi
  • biovitenskap

Et innovativt og uovertruffen opplæringsprosjekt i det italienske universitetslandskapet, der lederkulturen er integrert med det teknologiske og vitenskapelige bidraget fra biovitenskap og matteknologi for å trene ledende figurer med spesielle ferdigheter som er transversale til agri-mat-systemet.

Kurset ble født i hjertet av Food Valley og overfører tradisjonen for vitenskapelig forskning og akkreditering knyttet til de involverte instituttene ( Økonomisk og næringsvitenskap, Kjemisk vitenskap, Liv og miljømessig bærekraft og mat og narkotikamusikk ) til fordel for den ekstraordinære konteksten av selskaper, konsortier, italienske og europeiske institusjoner, sertifiseringsorganer og forsyningskjeder som karakteriserer agribusiness av vårt land.

Så du kan stole på ulike aspekter som kan hjelpe deg i følgende ledelsesmessige utfordringer:

  • en tverrfaglig bane sentrert på spesifikk og artikulert kunnskap;
  • Den kontinuerlige utvekslingen mellom sammenhengen mellom jordbruksmatproduksjon og forskning og universitetsopplæring;
  • Tilstedeværelsen av tre spesifikke adresser som gjør at du kan spesialisere seg på problemstillinger av ledelse, miljømessig bærekraft og teknologier knyttet til produksjon og bevaring av mat.

læringsutbytte

Kurset tar sikte på å utdanne nye profesjonelle profiler med særegne og transversale ferdigheter og følsomhet innenfor matssystemet.

Deltagelse i kurset tillater abonnenter å:

  • Fullfør forberedelsesnivået gjennom forutsetning av spesialisert kunnskap innen valorisering av matematisk forsyningskjeder
  • Skaffe karakteristiske og transversale ferdigheter på grense temaer relatert til: markedsføring og kommunikasjon i agri-mat industri, drift og supply chain management, strategier for internasjonalisering, forskning og utvikling, kvalitetskontroll og sertifisering
  • Forbedring gjennom konstant bruk av aktive undervisningsverktøy, individuelle evner for å favorisere innsetting i selskapet i stillinger preget av høyt ansvar
  • Sikre et konstant forhold til Bedriftsfellesskapet, i kraft av involvering av vitner fra de viktigste selskapene som opererer i forsyningskjeden.

Fordi i Parma

Et innovativt og enestående kulturprosjekt på den italienske scenen, hvor lederkulturen er integrert med det teknologiske og vitenskapelige bidrag fra biovitenskap og matsteknologi, for å trene ledelsesmessige og profesjonelle figurer med spesielle ferdigheter og ferdigheter som er transversale til matematikk.

Kurset ble født i hjertet av Food Valley og setter tradisjonen for vitenskapelig forskning og akkreditering av de tre involverte instituttene, økonomi, biovitenskap og matvitenskap i den ekstraordinære sammenhengen mellom selskaper, konsortier, institusjoner, sertifiseringsorganer og forsyningskjeder i et system karakterisere jordbruksmat i vårt land. Du vil dermed kunne regne med et tverrfaglig kurs med fokus på metodiske aspekter og grunnleggende kunnskaper som ikke er utsatt for rask forældelse. på den kontinuerlige utvekslingen mellom sammenhengen mellom landbruksmatproduksjon og forskning og universitetsopplæring; på tre treningsbaner som gjør at du kan spesialisere seg på temaene ledelse, miljømessig bærekraft og teknologier knyttet til produksjon og bevaring av mat.

Hva venter på deg etter eksamen

Du kommer inn som hovedperson i en av de ledende sektorene i nasjonaløkonomien, favorisert av en intens internshipaktivitet.

Du vil kunne fylle organisatoriske roller i ulike funksjonelle områder: kommersiell, markedsføring, kommunikasjon og eksterne forhold, styring av kvalitetssystemer, forskning og utvikling, kjøp.

Blant de ansettelsesmulighetene som venter på deg, selskaper knyttet til produksjon, bearbeiding, konservering og distribusjon av matvarer; offentlige og private organer for planlegging, analyse, kontroll, sertifisering, eller for beskyttelse og forbedring av landbruksmatproduksjon; offentlige organisasjoner, nasjonale og internasjonale institusjoner, fagforeninger og landbruksfaglige organisasjoner og servicevirksomheter for bedrifter i agro-mat trening sektor.

Program undervist i:
Italiensk

Se 2 flere kurs fra University of Parma »

Sist oppdatert May 12, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato