Undervisningsprogrammet, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, forbereder studentene til å bli ekspert Food Systems-ledere. Programmet gir studentene den tverrfaglige kunnskapen som er nødvendig for å jobbe i nærings-, miljø- og naturressursforvaltning i matvaresektoren. Den profesjonelle profilen er i tråd med strategien for bærekraftig utvikling som er skissert i Europakommisjonens kommunikasjon om Innovasjon for bærekraftig vekst: En bioøkonomi for Europa.

Nærmere bestemt er kursopplæringen rettet mot å utstyre studenter med tverrfaglige kompetanser som kombinerer forståelse av forsyningskjeden og økonomi og forretningsførsferdigheter med teknologisk kunnskap for matforsyning og konservering, samt miljømessig bærekraft. Resultatet er en tverrfaglig studieplan fokusert på metodiske aspekter og grunnleggende ferdigheter som vil fortsette å være nyttige i fremtiden.

Programmet gir studentene metoder og verktøy for å analysere og administrere agri-mat bedrifter og institusjoner, for eksempel matproduksjon og prosessering selskaper, merkevare selskaper og kooperativer, beskyttelse konsortier (dvs. PDOer), moderne forhandlere, HoReCa bedrifter, kvalitetssertifiseringsfirmaer, og de selskapene som markedsfører agri-matvarer i Italia og utlandet.

Mat Systems: Bærekraftig, Ledelse og Teknologi bachelorstudiet er delt inn i tre spesifikke pedagogiske baner: Den første fokuserer på tema knyttet til bærekraft; den andre på emner knyttet til matvitenskap og teknologi, arbeider med miljøfag knyttet til den moderne bioøkonom. Studentene tilbys derfor en rekke alternativer; et mastergradsprogram.

Spesifikke pedagogiske mål kan variere, men de deler en fellesnevner. Faktisk er de alle basert på god metodologisk trening og verktøyene som trengs for å lykkes i bedriftsledelsen.

Program undervist i:
  • Italiensk

Se 4 flere kurs fra University of Parma »

Sist oppdatert Mai 29, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato