Bachelor of Business Administration Degree med hovedfag i informasjonssystemer

Generelt

Programbeskrivelse

En hovedfag innen datamaskininformasjonssystemer involverer studier og analyse av en organisasjons informasjon og utforming av et informasjonsinnsamlings- og prosesseringssystem ved bruk av datamaskiner. Studentene vil fokusere på databehandling, informatikk og andre informasjonssystemer.

Pittsburg State University tilbyr studenter i Computer Information System-programmet to forskjellige fokusområder: Informasjonssikring og datasikkerhet og systemdesign.

Informasjonssikkerhet og vektlegging av datasikkerhet

Informasjonssikkerhet og datasikkerhet takler det økende behovet for å sørge for beskyttelse av informasjon som er lagret og behandlet av datasystemer og kommunisert ved hjelp av moderne kommunikasjonsnettverk.

Grunnlaget for programmet begynner med en forståelse av informasjonens rolle i det moderne samfunn, de teknologiske virkemidlene for å lagre, overføre og generere informasjon, og viktigheten av å sikre at informasjonen vil være nøyaktig, konfidensiell og tilgjengelig.

System Design Vekt

System Design-programmet ved Pittsburg State University trekker seg på Bachelor of Business Administration-studiet for å gi miljøbevissthet om informasjonsrollen i firmaet og kombinere den med Information Systems-programmet som gir et solid teknologisk fundament som forbereder studenten på karrierer innen dataprogrammering, systemdesign og analyse, databaseprogrammering og administrasjon, og support for informasjonsteknologi.

Coding

Karrieremuligheter

Utdannede kandidater er kvalifisert for mange roller, inkludert:

 • Industri programmerer
 • Spesialister for informasjonsteknologi
 • Programmerer
 • Datasystemanalytiker
 • Computer Information System Manager
 • Operatør av informasjonssystem
 • Database Administrator
 • Nettverks- og datasystemadministrator
 • Og mange flere

applikasjon

Hvis du ikke oppfyller noen av de garanterte kravene, oppfordres du fortsatt til å søke. Søknaden din blir vurdert individuelt.

 • Når du begynner søknaden om opptak til Pittsburg State University , må du merke følgende funksjoner i vår online søknad:
 • Den elektroniske applikasjonen er designet for å tillate deg å gå videre slik planen din tillater. Vi oppfordrer deg til å fullføre prosessen på ett møte, men hvis det ikke er mulig, kan du avslutte etter å ha lagret en del og returnere på et senere tidspunkt for å fullføre resten.
 • Hvis du har spørsmål om en del av applikasjonen, kan du klikke i nærheten av varen. En boks dukker opp med tilleggsinformasjon om det aktuelle elementet.
 • Hver del av et program vises på venstre side av skjermen. Fortsett-knappen nederst på hvert skjermbilde vil lagre informasjonen du har fullført i den delen og flytte deg til neste seksjon.
 • Når en seksjon er fullført, vises en ved siden av den delen. Du kan fremdeles legge til tilleggsinformasjon til en fullstendig seksjon.
 • Søknaden din om opptak kan ikke sendes inn før alle seksjoner er fullstendige.
 • Betaling av søknadsavgift kreves før søknaden din blir behandlet.
 • Hvis du søker som gradsøkende førsteårsstudent, må du være sikker på at du har en kopi av transkripsjonen på videregående skole eller en annen liste over kursene på videregående skole, inkludert GPA og kurskarakterer. Du vil ikke kunne fullføre søknaden din nøyaktig uten at denne informasjonen er lett tilgjengelig. Søkere må angi kurs, karakterer, studiepoeng og testpoeng på søknaden som vil bli brukt av Office of Admission til å ta de første opptakene. På forespørsel vil offisiell transkripsjon (er) og prøvescore kreves for validering.
 • Søknaden om opptak og stipend må fylles ut og sendes sammen med alle nødvendige utskrifter og tilleggsdokumentasjon innen 1. februar (eller 15. desember for overføringsstudenter som starter på vårsemesteret) for å være kvalifisert for opptakstipend. Opptakstipend vil bli tildelt betinget av finansiering. (Selvrapportert informasjon aksepteres ikke for stipendformål).

Koste

Rimeligheten du trenger. Fleksibiliteten du ønsker. Vårt faste kursundervisningsprogram gjør det mulig for studenter på heltid (påmeldt minst 12 studiepoeng) og hovedfagsstudenter (registrert i 9 eller flere studiepoeng) å betale en enkelt studiatsats uansett antall totale studiepoeng. Vil du utforske et emne utenfor hovedfag eller ta flere kurs for å få fart på konfirmasjonsdatoen? Takket være vår faste sats kan du gjøre det uten å betale ytterligere undervisning. Enten du tar 10 timer eller 20 timer, betaler du samme pris.

Undervisningsstatus og kostnader per semester (studieår 2019-2020)

Studieavgift (fast pris, inkludert campusavgift) $ 3669
+ Bøker og rekvisita (estimert) $ 500
+ Residence Hall Living (estimert) $ 3998
Semestertal (estimert)
Studieår totalt * (estimert)
$ 8167
$ 16 334

Utdannelse og kostnader per semester (studieår 2019-2020)

Studieavgift (fast pris, inkludert campusavgift) $ 9341
+ Bøker og rekvisita (estimert) $ 500
+ Residence Hall Living (estimert) $ 3998

Semestertal (estimert)
Studieår totalt * (estimert)

$ 13 839
$ 27 678

Internasjonal studentundervisning og kostnader per semester (studieåret 2019-2020)

Studieavgift (fast pris, inkludert campusavgift) $ 18 682
+ Syke- / ulykkesforsikring - 12-måneders dekning (påkrevd) $ 1772
+ Bøker og rekvisita (estimert) $ 1000
+ Leveutgifter (estimert) $ 7996
+ Orientering og SEVIS-samsvar $ 80
Studieår totalt * (estimert) $ 29 530


Stipend og økonomisk assistanse

Pitt State tilbyr studentene mange muligheter for stipend og økonomisk assistanse. Vi forstår at som student skal fokuset ditt være på klasserommet og ikke på papirene. De profesjonelle i Office of Student Financial Assistance er her for å gi deg informasjonen du trenger for å ta de riktige valgene om økonomisk støtte. Nesten 80 prosent av studentene i Pitt State mottar en slags økonomisk støtte, inkludert:

 • Tilskudd: assistanse som ikke krever tilbakebetaling
 • Stipend: priser til studenter som har vist overlegen akademisk prestasjon eller oppfyller spesifikke kriterier, som ikke krever tilbakebetaling
 • Sysselsetting: Cirka 10% av studentene våre er ansatt på campus
 • Lån: lån kan gis til foreldre og / eller studenter, og må tilbakebetales

I mange tilfeller kan studentene våre finansiell assistanse hjelpe deg med å kombinere disse alternativene i en personlig pakke som passer ditt individuelle behov. Mengden assistanse du mottar er basert på familiens forventede bidrag til utdanningskostnadene. Det er viktig å få søknader tidlig - Opptaksstipend for innkommende førsteårsstudenter og overføringsstudenter blir tildelt etter først til mølla til finansiering er utløpt. Søknad om høstsemesteret forfaller 1. februar og 15. desember for vårsemesteret. Forfaller på disse datoene:

 • Opptakssøknad
 • Stipendssøknader
 • All nødvendig dokumentasjon (egenrapportert informasjon godtas ikke for stipendformål)
Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Minimér