Bachelor of Engineering i Print Media Technologies

Generelt

Programbeskrivelse

Denne Bachelor of Engineering gir teknisk utdanning i Tyskland, mens studentene vil bli bevæpnet med de profesjonelle, kreative og tverrkulturelle ferdighetene som trengs for å trives i inn-og utland.

I Tyskland er Print Media Technologies det første og eneste internasjonale bachelorprogrammet i engros-engineering, som utelukkende er undervist på engelsk og designet for studenter fra hele verden. Det er et unikt tema som kombinerer kreativitet, vitenskap, teknologi, interkulturelle studier, bedriftsledelse og språk.

111635_download.jpeg

Nyutdannede nyter godt av høy kvalitet. Plasseringsfrekvensen er 100%. Programmet er å danne utdannede ledere og utøvere på medieproblemer; som inkluderer ledende tekniske, ledelses- og markedsføringsstillinger over hele verden. Nyutdannede jobber i internasjonalt ekspanderende virksomheter. Programmet er godt utformet for å fremme kompetanse innen medieteknikk; I tillegg skal studentene utvikle kritiske tenkning og talespråk.

Nye teknologier fortsetter å utvikle seg. Variabel datautskrift for individualisering av emballasje og tilpassing av kommersiell utskrift vil spille en mer fremtredende rolle i kommunikasjon og markedsføring. Symbiosene mellom Internett og utskriftsmedier tilbyr nye produkter, revolusjonerer måten vi kommuniserer og utløser nye markedsføringsstrategier.

Fakultetet driver et unikt toppmoderne læringssenter som er utstyrt med avansert medieteknologi, dvs. de siste trykkeriene som brukes i bransjen. Det er Europas største og mest utstyrte sentrum, og har et stort antall laboratorier og studioer, inkludert digitale og kommersielle trykkpresser, kreative utskriftsoppsett, 3 D-utskrift, en emballasjeprintfabrikk og det nyeste pressutstyret som brukes til bindende og etterbehandling. Studentene vil også glede seg over de mange fordelene med et nytt premedia-anlegg som involverer de nyeste IT-teknologiene og spesifikke arbeidsflyter tilgjengelig for medieindustrien.

applikasjon

Da vi er seriøse om å utdanne globale ledere for i morgen, trenger vi nyutdannede som kan engasjere seg i mange forskjellige samfunn, og vil kunne bygge samarbeid mellom dem. Fremmed språk er en viktig del av dette arbeidet. Forfølgelsen av fremmedspråklig utdanning regnes ikke som en luksus for å bli søkt av noen. Fremfor alt er undervisning i fremmedspråk et kjerneelement i vår Graduate Print Media Technologies .

Engelsk Språkkrav

Alle søkere må ha en kvalifisering på engelsk før de kan bli tatt opp på bachelorprogrammet Print Media Technologies (PMT), om deres morsmål er engelsk eller ikke.

All undervisning på PMT ved Hochschule der Medien ( HdM ) er utført på engelsk (med unntak av noen tysk undervisning i tredje år) og veiledere må være overbevist om at du har tilstrekkelig flyt i skriftlig og muntlig engelsk for å klare kurset ditt fra starten. Derfor må alle utenlandske engelsktalende søkere oppfylle et av følgende krav:

 • TOEFL (550 papirbasert PBT, 72 internettbasert iBT eller høyere), sertifiserings gyldighet 2 år fra utstedelsesdagen
 • IELTS (6,0 eller høyere), sertifiserings gyldighet 2 år fra utstedelsesdagen
 • Cambridge Certificate of Proficiency (klasse B eller høyere)
 • Cambridge Advanced Certificate (klasse A)
 • OOPT (GER: B 2 eller høyere), sertifiserings gyldighet 2 år fra utstedelsesdagen
 • Allgemeine Hochschulreife (klasse på engelsk 2,0 resp. 12 studiepoeng eller høyere)
 • GCSE på engelsk (klasse B eller høyere)
 • Internasjonal GCSE på engelsk som morsmål (klasse B eller høyere)

Unntak fra dette kravet vil bli vurdert for søkere som har:

 • studerte International Baccalaureate programmet, hvis det er undervist på engelsk
 • studerte Singapore Integrated Program (SIPCAL)
 • studert i Australia, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannia, eller USA og har kjøpt inn et universitets inngangserklæring.
 • kjøpte et tilsvarende nivå på engelsk i videregående skole

Tyske språkkrav

Vi krever ingen tidligere tyske språkkunnskaper. Ikke-tysktalende studenter må studere tysk som del av graden. Studentene skal tilegne seg de nødvendige språkkunnskapene på tysk ved å delta i ordinære tyske språklasser som en del av deres program. Fra det tredje året må studentene delta på utvalgte tekniske eller forretningsmessige kurs på tysk.

Generelle språkkrav

 • Inntil tredje årskursene utføres på engelsk.
 • Studenter for hvem engelsk ikke er deres morsmål / morsmål vil bli pålagt å demonstrere et avansert nivå av skriftlig og muntlig engelsk.
 • Tyske innfødte er pålagt å studere akademisk engelsk eller kan studere et tredje språk som fransk, italiensk eller spansk.
  Språkklasser er obligatoriske gjennom hele studien.

Karriere

Baden-Wuerttemberg har en av de laveste arbeidsledighetene i Europa, som du kan lese i Why Stuttgart?

Men hva ville dette bety for våre studenter? Hvor skulle de finne en jobb? Sysselsettingsgraden for alumni er faktisk 100%, så du trenger ikke å bekymre deg, du vil kunne velge hvor du foretrekker å gå.

Våre nyutdannede jobber som forskere, ledere og reklamer i internasjonale virksomheter som involverer media produksjon og engineering. De jobber i markedsføring, ledelse og produksjon roller i både utskrift og ny media publisering, overalt fra store bedrifter gjennom til nyskapende håndverkere.

Hvor jobber våre alumner?

... Porsche AG, Mercedes Benz AG, Springer Group, Bertelsmann, BASF, Tetra Pak, Bosch, Friesland Campina, Frito Lay, MBO, DuPont, Merck, Flint, Mondi, Asahi, Kodak, HP, Canon, Fuji, Heidelberger Druckmaschinen AG, Konica-Minolta, Beiersdorf, Henkel, Ferrero, Storck, Procter

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of traditi ... Les mer

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of tradition, and the University of Librarianship and Information whose history reaches back to 1942. Minimér