Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

132790_IMG_5519.jpgfoto med tillatelse av Engineering Institute Of Technology

Uttalelser

Da jeg ankom Australia, var jeg litt nervøs for studiene mine, men EIT ga et veldig godt, vennlig miljø. Amnolpreet Singh , India

EIT har en annen følelse fordi det er et lite samfunn, så du har enkel tilgang til ledelse. Eventuelle vanskeligheter eller utfordringer de virkelig er der for å hjelpe deg med det du trenger. Victor Onoja , Nigeria

Engineering Institute Of Technology er glad for å gi deg programmet Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering) tilgjengelig både fullt online og på campus i Australia. Vennligst les nedenfor for detaljer om begge leveringsalternativene.

I dette akkreditert og prestisjetunge programmet får du:

 • Ferdigheter og kunnskaper i de nyeste og utviklende teknologier innen instrumentering, prosesskontroll og industriell automasjon
 • Praktisk veiledning og tilbakemelding fra eksperter fra industriell automatisering fra hele verden
 • Kunnskap fra den omfattende erfaringen fra ekspertlærere, i stedet for bare teoretisk informasjon
 • Globale nettverkskontakter i bransjen
 • En verdifull og akkreditert Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering) ** kvalifisering

Det er en kritisk global mangel på automatisering, instrumentering og kontroll ingeniører hovedsakelig på grunn av restrukturering og rask vekst av nye næringer og teknologier. Det respekterte International Society of Automation (ISA) anslår at minst 15 000 nye automatiseringsingeniører trengs årlig alene i USA. Mange industrielle automasjonsbedrifter over hele verden kommenterer vanskeligheten ved å finne erfarne automatiseringsingeniører til tross for å betale utestående lønninger.

Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering) retter perfekt til dette gapet i industriell automasjon.

** Et notat om anerkjennelse av dette programmet i det australske utdanningssystemet: EIT er eieren av dette programmet. Kvalifikasjonen er offisielt godkjent av Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). EIT leverer dette programmet til studenter over hele verden.

Profesjonell anerkjennelse

Denne Bachelor's Degree er et akademisk akkreditert program av australske regjeringsbyrået Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) og foreløpig akkreditert av Engineers Australia under Sydney og Washington-avtalene. Denne EIT-graden er internasjonalt anerkjent i henhold til International Engineering Alliance (IEA) og de forskjellige signatene ( href = "http://www.ieagreements.org/accords/washington/signatories/ ).

Inntakskrav

 1. Et år 12 australske Senior Certificate of Education ( eller tilsvarende for internasjonale studenter ), fullført i løpet av de siste 2 årene, med tilstrekkelig prestasjon i matematikk (kontakt EIT for mer informasjon). Søkere som har fullført år 12 ( eller tilsvarende for internasjonale studenter ) for mer enn 2 år siden, vil også trenge å vise relevant arbeidserfaring innen det søkte studiet; ELLER
 2. Et relevant (til underfag) Ingeniørvitenskap AQF-vitnemål, avansert vitnemål, tilknyttet grad (eller høyere) med vellykket gjennomføring av alle matematiske enheter / moduler; ELLER
 3. En utenlandsk kvalifikasjon som tilsvarer punkt 2 ovenfor fra et strukturert læringsprogram som fører til full eller delvis oppnåelse av en offisielt godkjent kvalifikasjon utført ved en tertiær institusjon som et universitet, statlig teknisk høyskole eller regjerings anerkjent privat høgskole (EIT vurderer utenlands kvalifikasjoner ved bruk av australske myndigheters retningslinjer for å bestemme deres sammenlignbarhet med kvalifikasjoner); ELLER
 4. Internasjonal Baccalaureate (IB) fullføring med en minimumsscore på 24 inkludert engelsk og matematikk fullføring; ELLER
 5. Grunnstudier eller gjennomføring av brokurs i en relevant fagfelt med gjennomføring av matematikk og engelsk. f.eks. Ingeniøraktiveringskurs; OG
 6. Tilfredsstillende engelskkunnskaper på et engelsk passnivå i et australsk senior Certificate of Education ( eller tilsvarende for internasjonale studenter ); ELLER
 7. Et spesifisert prestasjonsnivå i en anerkjent engelsk språkprøve, for eksempel: IELTS med en poengsum på minst 6,0 (uten individuell båndtelling mindre enn 5,5); eller tilsvarende som beskrevet i EIT-opptakspolitikken.

En matematikkforebyggingstest / -eksamen (ikke-prosessert / tilsyn med) må fullføres av alle studenter i videregående utdanning i løpet av orienteringsuka.

En engelsk ferdighetstest må fullføres av alle studenter på høyere utdanning som studerer på campus. Dette vil bli administrert i løpet av orienteringsuka.

Internasjonale studenter som ønsker å studere på campus i Australia må ha et gyldig internasjonalt studentvisum. For mer informasjon vennligst fyll ut kontaktskjemaet tilgjengelig på denne siden.

Alle CRICOS-søkere vil bli underlagt telefonintervju som en betingelse for deres tilbudsbrev (Dette er i tillegg til kravene til engelsk språkferdighet angitt ovenfor).

Vennligst merk: Å oppfylle minimumskravene til opptak garanterer ikke oppføring til våre programmer. Søknadene vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Førstegangserklæring og unntak

ETI kan gi deg kreditt for enheter der du kan demonstrere betydelig tidligere erfaring eller pedagogisk bakgrunn. Et vurderingsgebyr kan gjelde. Hvis du ønsker å finne ut mer, vennligst spør oss om din kopi av politikken for anerkjennelse av tidligere læring.

On-Campus - Bachelor of Science (Industriell Automasjon Engineering)

Kurs i et øyeblikk

 • Planlegg startdato: 3. februar 2020 (på campus)
 • Kode: BIAOC
 • Kursets lengde: 3 år (heltid)
 • Kurset er undervist på engelsk

CRICOS Leverandørkode: 03567C | CRICOS kurskode: 095814J

Presentasjonsformat på campus

EIT på campus-programmene inkluderer opplærings- og forelesningssessioner, praktiske laboratorieøvelser, klasse- / gruppediskusjoner og personlig studietid. EIT bruker en blandet læringsmodell med industrieksperter og akademikere basert lokalt og streames fra hele verden.

Våre studenter har tilgang til en personlig studentportal der alt kursmateriale er tilgjengelig 24/7.

Hver enhet består av 10 timer studie per uke. Heltidsstudenter på campus vil studere 4 - 4,5 enheter per semester og må være på campus i minst 20 timer per uke for opplæring, forelesning, lab / workshop og selvstudium.

Online - Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering)

Kurs i et øyeblikk

 • Planlegg startdato: 20. januar 2020 (online)
 • Kode: BIA
 • Kursets lengde: Opptil 6 år (deltid)
 • Kurset er undervist på engelsk

Søknader avsluttende 27. mai 2019.

DEN NYE GENERASJONEN AV ENGINEERING EDUCATION

Hva gjør dette LIVE ONLINE-programmet virkelig nyskapende:

 • Denne tekniske kvalifikasjonen preges av sin vekt på nyttige, praktiske industriorienterte teknologienheter kombinert med sterke akademiske grunnlag, nært tilpasset arbeidsmarkedet. Det er et virkelig interaktivt nettbasert program, tegnet på funksjoner som interaktive live instruksjoner og fjernstyrte (skybaserte) laboratorier.
 • ETIs eksisterende industriorienterte programmer sikrer at du har en kontinuerlig Pathway (med levedyktig utgangs- eller "hvile" poeng) til et profesjonelt ingeniørnivå som begynner med avanserte diplomstudier, gjennom Bachelor of Science, til mastergradsnivå. Du vil være i stand til å gå ut av Pathway med en kvalifisering.
 • Fleksibiliteten av studielast og varighet, innenfor programreglene. Hvis du ønsker å redusere studiebelastningen, kan varigheten lengre opptil 6 år, med mindre unødvendige omstendigheter gjelder (sykdom, foreldreansvar eller lignende).
 • Det er globalt innen rekkevidde. ETIs nåværende studenter går fra over 100 land.
 • Studentene støttes av en dedikert læringsassistent i tillegg til foreleserne. Dette gir et enkelt, konsistent referansepunkt for studenter og intensiv støtte for å forbedre læringsprosessen. Læringsstøtteoffisøren fungerer som en mentor som vil hjelpe deg med å øke potensialet ditt gjennom programmet og fungerer som en kanal for direkte kontakt med foreleserne.
 • Deltakere trekkes overveldende fra industrien og er erfarne ingeniører, samt praktiserte presentatører.
 • EIT har bygget sterke sammenhenger med industrien over mange år som opererer i yrkesbransjen. Fleksibel og dynamisk utvikling betyr at enhetene vil opprettholde valuta med skiftende teknologi.

Fordeler med Live Online Learning for Students

 • Kostnadseffektiv: ingen reise eller overnatting nødvendig
 • Interaktiv: Live, interaktive økter lar deg kommunisere med din instruktør og medstudenter
 • Fleksibel: korte interaktive økter over Internett som du kan delta på fra ditt hjem eller kontor. Lær mens du tjener!
 • Praktisk: utfør øvelser ved å få ekstern tilgang til laboratorier og simuleringsprogramvare
 • Ekspertinstruktører: instruktører har omfattende bransjeerfaring; de er ikke bare "akademikere"
 • Ingen geografiske grenser: lære fra et hvilket som helst sted, alt du trenger er en Internett-tilkobling
 • Konstant støtte: fra din instruktør (e) og en dedikert læringsassistent for hele kursets varighet
 • Internasjonal innsikt: Interagere og nettverk med deltakere fra hele verden og få verdifull innsikt i internasjonal praksis

Fordeler med Live Online Learning til arbeidsgivere

 • Lavere treningskostnader: ingen reise eller overnatting nødvendig
 • Mindre nedetid: korte nettsider (60-90 minutter) og fleksible treningsmetoder betyr mindre tid borte fra arbeidet
 • Behold ansatte: Hold ansatte som kan vurdere en kvalifikasjon som heltidsstudie
 • Øk effektiviteten: forbedre dine tekniske eller tekniske medarbeiders ferdigheter og kunnskaper
 • Internasjonal innsikt: Studentene har tilgang til internasjonalt baserte profesjonelle instruktører og studenter

Hvordan virker det?

EIT-programmer innebærer en kombinasjon av levende, interaktive økter over Internett med en profesjonell instruktør, innstilte avlesninger og oppgaver. Kursene inkluderer simuleringsprogramvare og eksterne laboratorieapplikasjoner for å la deg sette teorien i bruk, og gi deg kontinuerlig støtte fra en dedikert læringsstøtteoffisør.

Praktiske øvelser og fjernlaboratorier

Som en del av den banebrytende nye undervisningsformen bruker EITs online-ingeniørkurs en rekke fjernlaboratorier (laboratorier) og simuleringsprogramvare, for å lette din læring og å teste den kunnskapen du får i løpet av kurset. Disse involverer komplette arbeidslaboratorier satt opp på forskjellige steder i verden, som du vil kunne logge på og fortsette gjennom de ulike praktiske øktene.

Praktikene vil bli supplert med simuleringsprogramvare, som kjører enten eksternt eller på datamaskinen, for å sikre at du får den nødvendige praktiske opplevelsen. Ingen kan lære mye utelukkende av forelesninger, laboratoriene og simuleringsprogramvaren er utviklet for å øke materialets absorpsjon og gi deg en praktisk orientering av læringsopplevelsen. Alt dette vil gi deg en solid, praktisk eksponering for de viktigste prinsippene som er dekket og vil sikre at du får maksimal nytte av kurset ditt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Les mer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Minimér
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mer Mindre