Bachelor of Science i datalogi

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Du tror dataprogrammer forbedrer liv, organisasjonens funksjon og ressursforvaltning. Og du vil ha en hånd i teknologiske fremskritt. Uansett om du ønsker å designe mobilapps eller bedriftsprogramvareløsninger, kan SAU forberede deg på en vellykket IT-karriere.

Våre nyutdannede jobber hos Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation og Southern Imperial Inc., og mange andre.

PÅ HOLD

SAU ble rangert som femte i College Consensus '(2018) undersøkelse av Best Colleges and Universities i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, basert på et gjennomsnitt av publiserte rangeringer og studentanmeldelser. Rangerte 38th (tie) av US News

Ambrose Fordeler

  • Omfattende utdanning
  • Praktisk erfaring
  • 4 1 MSITM-program

Fakultetet vårt er oppdatert på teknologier og innovasjoner innen datavitenskap. De jobber side om side med deg mens du lærer å oversette teori, bygge teknisk ferdighet og bruke dine ferdigheter i den virkelige verden.

St Ambrose University er et anerkjent College of Distinction for sin tilslutning til vellykkede resultater, god undervisning, skape et levende samfunn, og utdanne engasjerte studenter.

St. Ambrose Fall Drone Tour fra St Ambrose University på Vimeo.


Hva skal jeg lære?

Studiene vil fokusere på applikasjonsutvikling, dataarkitektur, programvare engineering og operativsystemer. Kursene inkluderer programmering, datastrukturer, juridiske og etiske problemstillinger, nettverk og datakommunikasjon, systemanalyse og design, webprogrammering og databasehåndteringssystemer. En av våre mer populære kurs er på iPhone app utvikling.

Vår internship program gir deg kvalitet, praktisk erfaring. SAU-studentene har jobbet side om side med nettverk og teknologieksperter hos en rekke regionale og nasjonale selskaper, inkludert National Security Administration, Deere

Hvis du vil forfølge en avansert grad, vil du være svært forberedt på høyere utdanning, og mange velger å fortsette sin utdanning på SAU. Våre Master of Science i Informasjonsteknologi Management forbereder IT-fagfolk til å effektivt analysere, skape og administrere informasjonssystemer som oppfyller dine organisasjoners behov. Og med vårt 4 1-program kan du tjene begge grader om fem år. Det sparer deg et år med tid og undervisning.

Alle våre programmer styrkes av CIS Alumni Advisory Council. Disse 15 alumni er veletablerte, vellykkede IT-fagfolk og bransjeledere fra hele USA, og de investeres i universitetet og bryr seg om våre studenter. De gir innspill og tilbakemelding på vår læreplan og gir oss råd om bransjestrender, noe som bidrar til at utdanningen din er relevant og sterk, og du får ferdighetene til å lykkes nå og i fremtiden.


Hva er noen mulige jobbutfall?

Datavitenskapskandidater pleier vanligvis å jobbe i programvare og teknologi, og fyller rollene til nettverks- eller systemadministrator, nettverksingeniør eller tekniker.

Du kan jobbe på en rekke felt, inkludert næringsliv, regjering, utdanning, vitenskap og energi.


Hva har alumni i dette programmet gjort?

  • Rachel Vanderheiden '98, '00, '03 MBA, er en IT-leder for Deere
  • Mitch Myers '86, en visepresident for kundesuksess på BMC Software i Plano, Texas, er sikker på at datavitenskap og forretningsklasser på SAU hjalp ham med å "lære å lære. Det var mindre om spesifikke ferdigheter som programmering og mer om læring hvordan å tenke på forretninger og strategier. "
  • Randy Vogel '87, en Cloud Adoption Leader for IBM, vet den liberale kunsten bakgrunnen han fikk på SAU hjulpet i sin suksess. "Min første jobb var som programmerer, så de forskjellige programmeringsklassene var ekstremt verdifulle - ikke bare for programmering, men også for problemløsende ferdigheter. Mine etterfølgende roller begynte å ta på seg lederskapsansvar, så liberal arts eksponering og liten klasse Størrelser med mye samhandling var nøkkelen til å hjelpe meg overgang fra gjer til leder. "
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Les mer

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Minimér