Bachelor of Science in Animation, Visual Effects Concentration

Generelt

Programbeskrivelse

Eie din håndverk

Studere visuelle effekter

Gjør fantasi til virkelighet. Lag ut-av-denne-verden scener ved hjelp av data-generert bilder og 2D-teknikker undervist av bransje-erfarne fagfolk. Hvis du er en aspirerende animasjonsdirektør, visuelle effekter spesialist eller 3D animator og ønsker å jobbe i etterproduksjon, så er visuelle effekter sporet for deg.

Hva å forvente

Vår vinterhagestruktur gir studentene mulighet til å velge en bransjespesifisert spesialisering basert på deres individuelle interesser. Studentene lærer 2D og 3D animasjon gjennom vår teori og teknisk baserte læreplan.

 • Våre Bachelor of Science i Animasjon programmet er 120 kreditt timer og 36 måneder i lengde .
 • Hver klasse er utelukkende studert i løpet av en periode på fire uker, slik at studentene kan fokusere på et bestemt emne om gangen.
 • Kursene inkluderer Compositing Fundamentals, Model Creation, Character Animation I

Utstyr

Kreative mennesker trenger kreative verktøy. Som digital animator blir datamaskinen din lerret, palett og pensel alt-i-ett. Som student får du en TechKit som inkluderer din egen kraftige laptop lastet med valgt industriprogramvare. *

* Spesifikke typer gir og girinformasjon kan endres uten varsel.

Alumni Gjør det

Graduering er bare begynnelsen - når klassene slutter, begynner det virkelige arbeidet. Det kan være skremmende å søke etter den første muligheten. Det er her vår karriereutviklingsteam kommer inn. Når du begynner denne delen av reisen, gir de deg tilgang til verktøyene du trenger for nettverk, finne bransjens ledere, presentere dine ferdigheter, skape et profesjonelt bilde og holde deg oppdatert med industriens praksis og trender.

På The Los Angeles Film School er karriereutvikling mer enn en avdeling. Det er en livslang prosess.

Alumniforeningen

Vi grunnla vår Alumni Association (LAFSAA) for å hjelpe deg og ditt stipendiat-alumni-nettverk, koble til, markedsføre arbeidet ditt og oppdage profesjonelle muligheter. I tillegg til pågående karriereutvikling kan du delta i eksklusive verksteder, miksere, screenings og arrangementer som er tilgjengelig for alle LAFSAA-medlemmer.

Er du en grad og vil ha et kort som får deg til LAFS sponsede arrangementer, eksklusive screenings og spesielle campus privilegier? Send oss en e-post og spør om vårt Alumni-kort!

Forme industrien

Våre talentfulle alumni har gått på å gjøre noen ganske kule ting. De trives i sine felt som jobber for store studioer som Marvel, Disney, DreamWorks, NBC og mer. Se hvordan vårt voksende nettverk fortsetter å gjøre sitt preg på underholdningsbransjen.

Opptak

Enten du er interessert i filmskaping eller datamaskinanimasjon, mastering av lydopptak eller musikkproduksjon eller næringslivsbransjen, er vi her for å gjøre overgangen til ønsket gradsprogram så enkelt og stressfritt som mulig.

Følg trinnene nedenfor for å komme i gang på veien mot å realisere drømmekarrieren din med en grad fra The Los Angeles Film School .

Trinn 1

Fullfør søknaden din

 • For å fullføre The Los Angeles Film School søknad om opptak, gå her. Etter at du har fullført søknaden, vil du bli kontaktet av en opptaksrepresentant for et intervju.
 • Hvis du har sendt inn innmeldingsprogram og nødvendig dokumentasjon, har du blitt intervjuet og akseptert, gå videre til neste trinn.

Steg 2

Finansiell støtte

 • Hvis du planlegger å søke om økonomisk hjelp, kan du besøke fsaid.ed.gov/npas/index.htm for å opprette en Federal Student Aid ID. Du kan deretter bruke denne ID-en til å fullføre Free Application for Federal Student Aid (FAFSA) på fafsa.ed.gov og studielån på studentloans.gov.
 • Hvis du er under 24 år, trenger du også foreldrenes informasjon.
 • Militære fordeler: Hvis du er kvalifisert for VA-fordeler, vennligst kontakt vår militære avdeling (military@lafilm.edu) for en liste over nødvendige dokumenter eller for eventuelle spørsmål du måtte ha.

Trinn 3

Fullstendig innmelding Papirarbeid

 • For å fullføre opptakspartiet av innmeldingen, fyll ut din påmeldingsavtale, som kan gjøres med Admissions Team. Deretter må du sende inn bevis på videregående opplæring eller GED-testresultat, eller annen tilsvarende, statlig godkjent eksamensbevis. Søkere som har en GED eller annen tilsvarende godkjent eksamensbevis, må sende en offisiell kopi av testresultatene og / eller deres eksamensbevis.

Trinn 4

Utforsk boligalternativer

 • The Los Angeles Film School har full tid, dedikert stab tilgjengelig for å lette lokale og langdistanse overganger for våre innmeldte og aktive studenter. Våre boligkoordinatorer kan bistå elevene med å finne innkvartering som passer til et bredt spekter av budsjett- og livsstilsinnstillinger, i tillegg til å hjelpe studentens romkameratvalg.
 • Vi foreslår at hver student kontakter boligkoordinatoren for å ordne så tidlig som mulig før skolens start.

Trinn 5

Delta på registrering

 • Registrering holdes vanligvis uken før kursene starter. Vær forberedt på å ta bildet ditt for student ID, for å fullføre eventuelle utestående påmeldingspapir og for å møte økonomisk støtte. Du vil bli gitt en timeplan hvis alt ditt papir er ferdig, inkludert bevis på videregående opplæring. Du kan RSVP for registrering tre uker før startdato.

Trinn 6

Delta orientering

 • Orientering er obligatorisk for nye studenter. Det består ofte av en dag på campus før din første helgedag i klasser, selv om noen grad programmer teller Orientering som del av oppmøte.
 • Vennligst kontakt din opptaksrepresentant på forhånd, hvis du ikke kan gjøre Orientering.
  • Vennligst ankom campus, 6363 Sunset Blvd, Hollywood, CA 90028, senest kl. 9.00.
  • Vi oppfordrer nye studenter til å parkere på parkeringsplassen vår for $ 6 / day (du vil få detaljerte parkeringsanvisninger dagen før orientering).
  • Kontinental frokost blir servert.
  • Vi sjekker deg inn og bekrefter at du er registrert for ønsket studieprogram.
  • En presentasjon i vårt hovedteater begynner etter frokost, etterfulgt av programspesifikke presentasjoner ledet av programledere.
  • Du vil da delta i New Student Selfie-Campus Challenge for å gjøre deg kjent med livet på LAFS .
  • Lunsj blir servert kl. 12.30.

Generelle Krav

Bli påmeldt

På The Los Angeles Film School , aksepterer vi studenter som er seriøse om å forfølge karrierer i verden av underholdningsmedier. De må vise engasjement og engasjement for kunsten. Fremtidsstudenter oppfordres til å besøke skolen og diskutere deres personlige, pedagogiske og yrkesmessige mål med Opptakskontoret.

The Los Angeles Film School har en åpen innmelding politikk, med nye start datoer hver fjerde uke. Registrering er åpen for videregående akademikere, eller tilsvarende, som er seriøst interessert i faglig filmskaping, animasjon

Generelle opptakskrav for alle programmer

Søkere må sende inn en søknad om opptak og betale $ 75,00 søknadsavgift. For å være kvalifisert for opptak, må søkere til en tilknyttet eller full bachelor degree program være en videregående utdannet eller ha en anerkjent high school ekvivalens (GED® - General Education Diploma eller HiSET Exam Scores). En kandidat til en bachelorgrad ferdigstillelse programmet må ha en tilknyttet grad fra en anerkjent akkreditert institusjon.

Militærdokumentet DD214 er IKKE et akseptabelt middel for å bevise ferdigstillelse av videregående skole eller videregående skole.

For å møte opptakskrav må en søker gi dokumentasjon som støtter ett av følgende:

 • En offisiell high school transkripsjon eller diplom som indikerer studenten er en utdannet.
 • En anerkjent ekvivalent av et videregående diplom som et GED (General Education Diploma) diplom.
 • California HiSET-eksamen: California HiSET (High School Equivalency Test) har blitt godkjent som et akseptabelt alternativ til GED-eksamen for delstaten California. De bestått resultatene må mottas direkte fra test senteret for å bli ansett som offisiell.
 • Dokumentasjon av et hjemmeundervisningsprogram på videregående nivå som tillatt etter statens regler der hjemmeundervisningsprogrammet skjedde.
 • Dokumentasjon av en statsautorisert undersøkelse som staten anerkjenner som tilsvarer et videregående diplom, som California High School Proficiency Exam.
 • En offisiell legitimasjonsevaluering med High School transkripsjon som bekrefter at studenten fullførte tilsvarende et videregående diplom fra et ikke-amerikansk utdanningsinstitutt.
 • Søkere som ikke er i stand til å dokumentere at de har fullført et videregående diplom eller videregående sertifisering sertifisert på grunn av en naturkatastrofe som ødelegger postene eller institusjonen har blitt stengt, kan sende inn følgende for vurdering i tillegg til å fullføre en attestasjon av videregående diplom eller videregående skole ekvivalens sertifisering ferdigstillelse:
  • Bekreftelse fra staten som anerkjenner at institusjonen har mistet sine dokumenter til en naturkatastrofe. Hvis staten ikke kan bekrefte, kan bekreftelse fås fra en anerkjent myndighet som godkjent av VP for Compliance.
  • Bekreftelse fra staten som anerkjenner at institusjonen har stengt og at postene ikke er oppnåelige.
 • Søkere til et bachelorgrads fullføringsprogram må også sende inn et offisielt collegeutskrift som dokumenterer fullføring av en tilknyttet grad fra en akkreditert institusjon hvis akkreditering er anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (kun bachelorgrads fullføringsprogram).
 • Alle søkere må ha evne til å lese og skrive engelsk på nivå av en utdannet av en amerikansk videregående skole som vist ved besittelse av et videregående diplom, GED eller passasje av California High School proficiency eksamen.

* All nødvendig dokumentasjon som ikke er på engelsk må ledsages av en sertifisert engelsk oversettelse. Hvis morsmål er annet enn engelsk, er verifisering av språkferdighet kreves.

* Søknadsgebyr vil bli refundert dersom studenten forespørsler om å kansellere innen 3 dager.

Skolen forbeholder seg retten til å be om eventuell tilleggsinformasjon som er nødvendig for å vurdere søkerens potensial for akademisk suksess. Skolen kan avvise enhver søker som viser at de ikke er i stand til å kunne fullføre og få fordel av programmet, utilstrekkelig forberedelse og / eller interesse for sine programmer.

Når starter neste semester?

The Los Angeles Film School har ulike startdatoer gjennom hele året. Ta kontakt med Admissions Representative på 877-9LA-FILM for å diskutere hvilket alternativ som passer best for deg.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Les mer

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Minimér
Los Angeles