Bachelor of Science i datateknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

A Bachelor of Science in Computer Engineering er et profesjonelt studium som forbereder studentene på karrierer innen datateknikk. Graden forbereder enkeltpersoner til å anvende matematiske og vitenskapelige prinsipper for design, utvikling og operativ evaluering av datamaskinvare, innebygde systemer, programvaresystemer og tilhørende utstyr og fasiliteter; og analyse av spesifikke problemer med dataprogrammer til forskjellige oppgaver. En datamaskiningeniør er i stand til å designe og implementere et datasystem for generelle formål eller innebygd databehandling. Studentene lærer å innlemme beste praksis og moderne løsninger i en rekke dataproblemer på en etisk og samfunnsansvarlig måte. Dette inkluderer systemer som har både maskinvare- og programvarekomponenter, hvis design krever et godt definert grensesnitt mellom de to og evaluering av tilhørende avveininger. Nyutdannede vil ha sterke kommunikasjonsevner og er i stand til å kommunisere med en rekke målgrupper, samt evnen til å jobbe som et produktivt medlem av et tverrfaglig team.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

Programmål

Forbered kandidater til en karriere som profesjonell dataingeniør.

Nyutdannede vil kunne:

 1. Øvelse innen datateknikk for å betjene statlige og regionale næringer, offentlige etater eller nasjonale og internasjonale næringer.
 2. Gi løsninger på utfordrende problemer i sitt yrke ved å anvende datateknikkteori og -prinsipper.
 3. Kommuniser effektivt, jobbe samarbeid og utvise høye nivåer av profesjonalitet og etisk ansvar.
 4. Oppnå personlig og profesjonell suksess med bevissthet og engasjement for deres etiske og sosiale ansvar, både som enkeltpersoner og i teammiljøer.

Hvorfor skal jeg ha hovedfag i datateknikk ved HPU?

I en alder av teknologi fortsetter etterspørselen etter dataprogrammerere å utvide. I følge US Bureau of Labor Statistics vokser etterspørselen etter studenter med utdanning innen datateknologi raskere enn de fleste grader.

Vi er opptatt av å innlemme de siste trendene innen teknologi i læreplanen vår.

Du vil ha tilgang til toppprogramvaren som er tilgjengelig. Studentene våre oppfinner og designer nye tilnærminger til datateknologi og finner innovative bruksområder for eksisterende teknologi.

Datatekniker har utmerkede stillingsmuligheter fordi mange selskaper rapporterer om vanskeligheter med å finne disse høyt kvalifiserte arbeidstakerne.

Hva kan jeg gjøre med denne majoren?

Studenter med en grad i datateknikk jobber profesjonelt innen følgende områder: maskinvare og programvaredesign, innebygde systemer, datanettverk, cyber-fysiske systemer, robotikk, systemintegrasjon og elektronisk designautomatisering.

Unike kurstilbud

 • Avansert programmering med datastrukturer
 • CAD / CAM Fundamentals
 • kretser
 • Datamaskinarkitektur
 • Digital logikk og datasystemer
 • Diskrete strukturer
 • Elektronikk
 • Mikroprosessor applikasjoner
 • Operativsystemer
 • Programmering i MATLAB
 • Sanntids og innebygde systemer
 • Signaler og systemer119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

Studentens resultat av programmet

Ferdigheter studentene vil ha på tidspunktet for konfirmasjonen inkluderer:

 1. En evne til å identifisere, formulere og løse komplekse ingeniørproblemer ved å anvende prinsipper for ingeniørvitenskap, naturfag og matematikk.
 2. En evne til å anvende ingeniørdesign for å produsere løsninger som oppfyller spesifiserte behov med hensyn til folkehelse, sikkerhet og velferd, samt globale, kulturelle, sosiale, miljømessige og økonomiske faktorer.
 3. En evne til å kommunisere effektivt med en rekke publikum.
 4. En evne til å anerkjenne etiske og faglige ansvar i tekniske situasjoner og gjøre informerte vurderinger, som må vurdere effekten av ingeniørløsninger i globale, økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige sammenhenger.
 5. En evne til å fungere effektivt i et team hvis medlemmer sammen gir lederskap, skape et samarbeidende og inkluderende miljø, etablere mål, planlegge oppgaver og oppfylle mål.
 6. En evne til å utvikle og gjennomføre passende eksperimentering, analysere og tolke data, og bruke ingeniørvurderinger for å trekke konklusjoner.
Sist oppdatert August 2019

Om skolen

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Les mer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Minimér
Høyt punkt