Bachelor of Science in Physics

Generelt

Programbeskrivelse

Institutt for fysikk tilbyr et rikt og omfattende studieprogram som fører til en B.Sc. grad i fysikk. B.Sc. Fysikkstudenter har en mulighet til å velge mellom to separate spor, nemlig generell fysikk og romfag, etter å ha tatt et sett obligatoriske fysikk-kurs. General Physics-sporet tilbys som et standard fysikk-spor, og Space Sciences-sporet fokuserer spesielt på romrelaterte fysikk-temaer. Programmet tar sikte på å trene og oppgradere spesialister i fysikk for å dekke arbeidsstyrkenes behov på viktige områder av nasjonal interesse. Programmet tilbyr en godt designet og oppdatert fysikkplan som gjør det mulig for kandidatene å delta effektivt på arbeidsplassen deres eller fortsette sine studenter og utføre forskning. Fysikkstudenter er pålagt å ta tilleggskurs i matematikk, naturfag, generell utdanning og informasjonsteknologi for å videreutvikle kunnskap, bakgrunn og ferdigheter.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

Programmål

  • Å etablere seg som effektive fagpersoner og eksperter når det gjelder teamarbeid, kommunikasjon, problemløsning, kreativitet og yrkesetikk.
  • For å fortsette sin profesjonelle utvikling ved å oppnå avanserte grader og utvikle livslang læringsevne og evner.
  • Å være engasjert i og anvende sin ekspertise på viktige samfunnsspørsmål som bærekraft og miljøvern, helse og sikkerhet på arbeidsplassen, ressursstyring og utdanning og virksomhetsrådgivning og ledelse.

Program læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:

  • Identifisere, formulere og løse vitenskapelige problemer ved å anvende kunnskap om fysikk og matematikk.
  • Utvikle og gjennomføre eksperimenter, analysere og tolke data for å trekke konklusjoner
  • Design et system, komponent eller prosess for å oppfylle ønskede spesifikasjoner innen beregnings- og eksperimentell fysikk.
  • Kommuniser effektivt i skriftlige og muntlige former med en rekke målgrupper.
  • Anerkjenn faglige og etiske ansvar og effekten av fysikkløsninger på globale energi- og miljøhensyn.
  • Arbeid effektivt på team for å oppnå felles mål, planlegge oppgaver, møte tidsfrister og analysere risiko og usikkerhet.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Les mer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Minimér