Read the Official Description

Programoversikt

Eksperimentering er en viktig komponent i å lære vitenskap på Carleton. I løpet av det første året vil dine klasser vanligvis ha en forelesning og en lab eller opplæringsdel. Hvert laboratorium tar tre timer i uken, så hvis du velger tre av disse laboratoriekursene, kan du ha 9 timer praktisk eksperimentering hver uke.

Våre laboratorier, opplæringsprogrammer, feltkurs og seminarer foregår i små klasser, noe som resulterer i mange personlige interaksjoner med professorer, laboratorieveiledere og medstudenter.

Første års vitenskapsstudenter oppfordres til å melde seg på vårt unike seminar kurs, Seminar in Science, designet spesielt for å introdusere deg til de nyeste vitenskapelige problemene og for å hjelpe deg med å utvikle hva slags kommunikasjon, analytisk tenkning og forskningsferdigheter du trenger for din vitenskap studier og karriere.

Mange av våre professorer er aktivt involvert i banebrytende forskning innenfor deres kompetanseområder, og du kan finne deg selv jobber med noen av disse prosjektene. Carleton fakultet har også smidd sterke forbindelser med Ottawa-baserte næringer, offentlige laboratorier og avdelinger, samt undervisnings- og forskningssykehus, og gir Carleton-studenter et mangfoldig utvalg av forsknings- og sysselsettingsmuligheter.

Utforsk Vitenskap ved Carleton University

Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Carleton University Undergraduate »

Last updated February 9, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato