$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Økoturisme i Târgoviște Romania

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på… Les mer

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Minimér
Les mer om å studere i Romania
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Valahia University of Targoviste
Târgoviște, Romania

Hovedmålet med programmet er utvikling av ferdigheter, evner og inngående kunnskap i samsvar med de faglige kravene innen turistgeografi.

Hovedmålet med programmet er utvikling av ferdigheter, evner og inngående kunnskap i samsvar med de faglige kravene innen turistgeografi. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Rumensk
okt. 2022
Campus