close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Tilbehørdesign Mellom-Amerika og Karibia 2021

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. For studenter som elsker mote og føler ingen antrekk er komplett uten riktig tilbehør, det er tilbehør design programmer. Disse programmene lære elevene om emner som vil h… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

For studenter som elsker mote og føler ingen antrekk er komplett uten riktig tilbehør, det er tilbehør design programmer. Disse programmene lære elevene om emner som vil hjelpe dem med det grunnleggende mote design, sammen med å gi dem opplæring i å utforme konkrete stykker.

Mellom-Amerika er den regionen i Nord-Amerika som ligger mellom den sørlige grensen til Mexico og den nordvestlige grensen til Colombia, i Sør-Amerika. Den består av Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Bachelorgrad studie i Tilbehørdesign Mellom-Amerika og Karibia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kingston, Jamaica

Smykker programmet forbereder studentene for profesjonell studio praksis.

Smykker programmet forbereder studentene for profesjonell studio praksis. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter