BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Administrasjon av detaljhandel i Epsom Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

En retail management program er en utmerket måte å forberede seg på en karriere innen detaljhandelen. Denne typen program kan lære om prinsipper for ledelse og lederskap, samt om bransjespesifikke fag, som salg og inventar.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Topp universiteter Bachelorgrad studie i Administrasjon av detaljhandel i Epsom i Storbritannia

1 Resultater i Administrasjon av detaljhandel, Epsom Filter

BA / BSc (Hons) detaljhandel og erfaringsledelse *

University for the Creative Arts
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Utvikle din forståelse av virksomheten til offline og online detaljhandelssteder, deres organisasjon og deres plass i de kreative bransjene, på vår BA / BSc (Hons) detaljhande ...

Les mer