BACHELORSTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid Bachelorgrad studier i Administrasjon 2019 i Afrika

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha sterke ferdigheter i ledelse, business beslutningstaking og kommunikasjon. Dette er fordi graden, som ligner på en BBA-programmet, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap.

Afrika er et kontinent av 53 selvstendige land og en rik blanding av innfødte folkeslag, kulturer, økonomier og historie. Afrika er den nest største kontinentet i verden.

Bachelorgrad studie Deltid i Administrasjon i Afrika

4 Resultater i Administrasjon, Afrika Filter

Bachelor i Human Resource Management

University of Johannesburg
Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Hensikten med Bachelor of Human Resource Management er å utstyre nyutdannede med en grundig forankring i HRM-kunnskaper, teori, prinsipper og ferdigheter, slik at de trygt kan bidra til den multifunksjonelle, multinasjonale offentlige og næringssektoren, trygt utføre analytiske, fortolkende, strategiske og integrerende ferdigheter.

BCom / BCom Hons in Logistics Management

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 3 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Med en BCom i logistikkledelse kan du ha en karriere som logistikksjef, konsulent, produksjonsleder. Honours-programmet fokuserer på kjerneaspekter ved logistikkstyring, beslutningsstøttesystemer for logistikk, supply chain management og business resource planning systems Studentene har også et valg av moduler å studere i tillegg til kvantitativ logistikk og prosjektledelse. Studentene må ta forskningsmetodikk for å hjelpe dem med å utføre forskning for oppgavene i hvert fag.

BTech / BCom / BCom Hons in Human Resource Management

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 3 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

BTech / BCom-graden er utviklet for å eksponere studenter for strategiske problemer i organisasjonen ved å fokusere på avansert strategisk ledelse, avanserte industrielle relasjoner, avansert styring av opplæring, avansert personalledelse, organisasjonsatferd og forskningsmetodikk. Honours-programmets design og innhold sikrer en kombinasjon av teoretisk dybde og avansert praktisk anvendelse, i tillegg til å feste spesifikke ytelsesforbedringsferdigheter.

BTech i driftsledelse

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Målet med kvalifiseringen er å utvikle studentens anvendte og kognitive kompetanse i tilegnelse, tolkning, forståelse og anvendelser av driftsledelse. Studenten skal være i stand til å analysere og forklare driftsledelsesbeslutninger i sammenheng med en driftsenhet eller selskap og å vurdere og tolke den eksterne effekten av beslutninger.