BACHELORSTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid Bachelorgrad studier i Administrasjon 2019 i Afrika

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha sterke ferdigheter i ledelse, business beslutningstaking og kommunikasjon. Dette er fordi graden, som ligner på en BBA-programmet, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap.

Afrika er et kontinent av 53 selvstendige land og en rik blanding av innfødte folkeslag, kulturer, økonomier og historie. Afrika er den nest største kontinentet i verden.

Bachelorgrad studie Deltid i Administrasjon i Afrika

3 Resultater i Administrasjon, Afrika Filter

BCom / Bcom Hons i logistikk

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 - 3 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Med en BCom i logistikkledelse kan du ha en karriere som logistikksjef, konsulent, produksjonssjef. Heders Programmet fokuserer på sentrale aspekter av logistikk, logistikk beslutningsstøttesystemer, supply chain management og forretningsutvikling Resource Planning systemer. Studentene har også et utvalg av moduler for å studere samt kvantitative logistikk og prosjektledelse. Studentene er pålagt å ta Forskningsmetodikk for å hjelpe dem i å drive forskning for oppdrag i hvert fag.

BTech / BCom / BCom Hons i human resource management

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 3 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Den BTech / BCom grad er laget for å eksponere studentene til strategiske spørsmål i organisasjonen ved å fokusere på Advanced Strategic Management, Advanced Industrial Relations, Advanced Management of Training, Advanced Personnel Management, Organisasjonsatferd og forskningsmetodikk. Den Honours program design og innhold sikre en kombinasjon av teoretisk dybde og avansert praktisk anvendelse, samt honing spesifikke ytelsesforbedring ferdigheter.

BTech in Operations Management

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler