Filter
Bachelorgrader
Australia New South Wales New South Wales Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp Deltid Bachelorgrader i Administrasjon i New South Wales Australia 2019/2020

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

En bachelorgrad i administrasjon, ligner på BBA programmer, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap. Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha lederegenskaper, business beslutningsprosesser evner og sterke kommunikasjonsevner.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Deltid Bachelorgrad i Administrasjon i New South Wales i Australia

Les mer Minimér

2 Resultater i Administrasjon, New South Wales

Avondale College of Higher Education

I dagens konkurranseutsatte marked, vil en Avondale virksomhet grad sette deg ett skritt foran resten. Avondale er human resource management program vil utstyre deg med a ... [+]

Kursoversikt

I dagens konkurranseutsatte marked, vil en Avondale virksomhet grad sette deg ett skritt foran resten. Enten din lidenskap er regnskap, menneskelige ressurser, markedsføring, eller en kombinasjon av disse, vil en Bachelor of Business hjelpe deg å åpne dørene til et bredt spekter av karrieremuligheter. Graden er utformet for å lære deg virksomheten nødvendigheter som hvordan å være en effektiv leder, markedsføre et produkt, budsjett og selge dine ideer. Du vil også utforske hvordan økonomien fungerer og hva det innebærer å administrere din egen virksomhet, og gir deg en sterk forståelse av forretningspraksis og strategi.

Human Resource Management Major Oversikt ... [-]
Australia Cooranbong Wahroonga
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Wollongong Faculty of Business

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, ... [+]

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, pleie dem slik at de ønsker å bo og prestere etter beste evne. I stedet for å bare fokusere på bunnlinjen, fokuserer HRM også på motivasjonsfaktorer, ansattes helse og velvære, menneskerettigheter, etikk og virkningen av ansvarlig ledelse på samfunnet.

Denne graden Etter et felles første år i virksomheten, kan du hovedfag i HRM fra andre år. Denne hovedveiledningen vil lære deg om folksiden ved forretningsdrift ved å få en forståelse av teorier og praksis for menneskelig ressursstyring. Karrierer innen HRM inkluderer HR-sjef, HR-konsulent, industrisjef, rekrutteringsansvarlig, opplæringsledelse, sikkerhetsleder og karriereutviklingssjef. Du vil også påta deg et siste års capstone-emne som lar deg bruke alt du har lært til det tidspunktet i samarbeid med studenter fra andre fagområder. I tillegg har du muligheten til å søke om et internship som gir arbeidsintegrert læring.Hva du vil studere Spesielt fokus er lagt på anskaffelse og utvikling av ansatte, noe som påvirker deres ansettelsesresultater positivt, og overvåker og styrer prosessene for valg av ansatte, fastholdelse og omsetning. HRM undersøker spesifikke personalledelsespraksis som rekruttering og utvalg, organisasjonsatferd, relasjoner til ansatte, styring av endring, læring og utvikling og helse og sikkerhetsledelse på arbeidsplassen.Tilleggsinformasjon: Første- og andreårsfag kan også fullføres på følgende steder:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk