Filter
Bachelorgrader
Australia New South Wales Sydney Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste studieprogrammer Deltid Bachelorprogrammer i Administrasjon in New South Wales Australia 2019

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Administrasjon er studiet av grunnleggende og avanserte forretningskonsepter, inkludert økonomi, markedsføring, samarbeid og organisasjon. Dette studiet er nyttig for studenter som søker en karriere i virksomheten eller ønsker å fremme sin nåværende stilling i et selskap.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Sydney er hjem til Australias mest høytflyvende utdanningsinstitusjoner. Det eldste universitetet i Australia, er University of Sydney blant institusjonene i byen. Andre inkluderer Australian Catholic University og University of New South Wales.

Deltid Bachelorgrad i Administrasjon in New South Wales i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Administrasjon, Sydney

Grader
Beliggenhet
Australia
New South Wales
Sydney
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Wollongong Faculty of Business

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, ... [+]

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, pleie dem slik at de ønsker å bo og prestere etter beste evne. I stedet for å bare fokusere på bunnlinjen, fokuserer HRM også på motivasjonsfaktorer, ansattes helse og velvære, menneskerettigheter, etikk og virkningen av ansvarlig ledelse på samfunnet.

Denne graden Etter et felles første år i virksomheten, kan du hovedfag i HRM fra andre år. Denne hovedveiledningen vil lære deg om folksiden ved forretningsdrift ved å få en forståelse av teorier og praksis for menneskelig ressursstyring. Karrierer innen HRM inkluderer HR-sjef, HR-konsulent, industrisjef, rekrutteringsansvarlig, opplæringsledelse, sikkerhetsleder og karriereutviklingssjef. Du vil også påta deg et siste års capstone-emne som lar deg bruke alt du har lært til det tidspunktet i samarbeid med studenter fra andre fagområder. I tillegg har du muligheten til å søke om et internship som gir arbeidsintegrert læring.Hva du vil studere Spesielt fokus er lagt på anskaffelse og utvikling av ansatte, noe som påvirker deres ansettelsesresultater positivt, og overvåker og styrer prosessene for valg av ansatte, fastholdelse og omsetning. HRM undersøker spesifikke personalledelsespraksis som rekruttering og utvalg, organisasjonsatferd, relasjoner til ansatte, styring av endring, læring og utvikling og helse og sikkerhetsledelse på arbeidsplassen.Tilleggsinformasjon: Første- og andreårsfag kan også fullføres på følgende steder:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk