Filter
Bachelorgrader
Australia New South Wales North Wollongong Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste studieprogrammer Deltid Bachelorgrader i Administrasjon i North Wollongong Australia 2019/2020

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

En bachelorgrad i administrasjon, ligner på BBA programmer, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap. Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha lederegenskaper, business beslutningsprosesser evner og sterke kommunikasjonsevner.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Deltid Bachelorgrad program i Administrasjon i North Wollongong i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Administrasjon, North Wollongong

Grader
Beliggenhet
Australia
New South Wales
North Wollongong
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Wollongong Faculty of Business

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, ... [+]

Mennesker er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Human Resource Management (HRM) er opptatt av å finne det rette personalet for en organisasjon og å ha ansatt dem, pleie dem slik at de ønsker å bo og prestere etter beste evne. I stedet for å bare fokusere på bunnlinjen, fokuserer HRM også på motivasjonsfaktorer, ansattes helse og velvære, menneskerettigheter, etikk og virkningen av ansvarlig ledelse på samfunnet.

Denne graden Etter et felles første år i virksomheten, kan du hovedfag i HRM fra andre år. Denne hovedveiledningen vil lære deg om folksiden ved forretningsdrift ved å få en forståelse av teorier og praksis for menneskelig ressursstyring. Karrierer innen HRM inkluderer HR-sjef, HR-konsulent, industrisjef, rekrutteringsansvarlig, opplæringsledelse, sikkerhetsleder og karriereutviklingssjef. Du vil også påta deg et siste års capstone-emne som lar deg bruke alt du har lært til det tidspunktet i samarbeid med studenter fra andre fagområder. I tillegg har du muligheten til å søke om et internship som gir arbeidsintegrert læring.Hva du vil studere Spesielt fokus er lagt på anskaffelse og utvikling av ansatte, noe som påvirker deres ansettelsesresultater positivt, og overvåker og styrer prosessene for valg av ansatte, fastholdelse og omsetning. HRM undersøker spesifikke personalledelsespraksis som rekruttering og utvalg, organisasjonsatferd, relasjoner til ansatte, styring av endring, læring og utvikling og helse og sikkerhetsledelse på arbeidsplassen.Tilleggsinformasjon: Første- og andreårsfag kan også fullføres på følgende steder:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk