Filter
Bachelorgrader
Australia New South Wales North Wollongong Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste studieprogrammer Deltid Bachelorgrader i Administrasjon i North Wollongong Australia 2019

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

En bachelorgrad i administrasjon, ligner på BBA programmer, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap. Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha lederegenskaper, business beslutningsprosesser evner og sterke kommunikasjonsevner.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Deltid Bachelorgrad program i Administrasjon i North Wollongong i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Administrasjon, North Wollongong

Grader
Beliggenhet
Australia
New South Wales
North Wollongong
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Wollongong Faculty of Business

Folk er en organisasjonens mest verdifulle ressurs. Human Resources Management (HRM) er opptatt av å finne den rette staben for en organisasjon og ha ansatt dem, pleie de ... [+]

Folk er en organisasjonens mest verdifulle ressurs. Human Resources Management (HRM) er opptatt av å finne den rette staben for en organisasjon og ha ansatt dem, pleie dem slik at de vil bli og utføre etter deres beste evner. I stedet for å bare fokusere på bunnlinjen, fokuserer HRM også på motivasjonsfaktorer, ansattes helse og velvære, menneskerettigheter, etikk og virkningen av ansvarlig forvaltning på samfunnet.Denne graden Etter et felles første år i virksomheten, kan du ha stor i HRM fra andre år. Denne store vil lære deg om folksiden av næringslivet ved å få en forståelse av menneskelige ressursforvaltningsteorier og praksis. Karriere i HRM inkluderer HR-sjef, HR-konsulent, industriell sjef, rekrutteringsleder, opplæringsadministrasjon, sikkerhetsleder og karriereutviklingsleder. Du vil også påta deg et siste års capstone-emne som lar deg bruke alt du har lært til det tidspunktet i samarbeid med studenter fra andre fagområder. I tillegg har du muligheten til å søke om et internship som gir arbeidsintegrert læring.Hva du vil studere Spesielt fokus er på oppkjøp og utvikling av ansatte, positivt påvirket av sysselsettingsytelsen, og overvåkning og styring av prosesser for valg av personale, oppbevaring og omsetning. HRM undersøker spesifikk personalhåndtering, som rekruttering og valg, organisatorisk atferd, ansattes relasjoner, styring av endring, læring og utvikling og helse- og sikkerhetsstyring på arbeidsplassen.Tilleggsinformasjon: Første og andre års emner kan også fylles ut på følgende steder:... [-]

Australia North Wollongong
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk