BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Administrasjon i São Paulo Brasil

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha sterke ferdigheter i ledelse, business beslutningstaking og kommunikasjon. Dette er fordi graden, som ligner på en BBA-programmet, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap.

I Brasil er det tre typer grad: Bachelors - tar mellom 4-6 år å fullføre, og elevene kan jobbe som lærere etter endt fire års forskning. Masters - tar ett til to år å oppnå, Doctoral / PhD - den høyeste graden du kan studere og tar tre til fire år å oppnå. Disse tre grader løst tilsvarer de tre sykluser i Bologna-prosessen - det europeiske systemet for høyere utdanning. Dette betyr at hvis du har oppnådd en bachelorgrad ved et europeisk universitet, bør du være kvalifisert til å oppnå en mastergrad i Brasil.

Det er den største byen i Brasil, og dette har sett et system av en rekke offentlige og private høyere utdanning læring sentre. Noen av de globalt anerkjente universiteter som University of Sao Paulo, er pavelige katolske universitetet i Sao Paulo og Sao Paulo State University ligger her.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studie i Administrasjon i São Paulo i Brasil

5 Resultater i Administrasjon, São Paulo Filter

Grad i administrasjonen

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Bachelor
<
Deltid
<
8 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus

Kurset leder av International College "Campos Salles 'verktøy og innovative undervisningspraksis, knytte teori og praksis.

Les mer

Grad i administrasjonen

Faculdade Das Américas (FAM)
Bachelor
<
Fulltid
<
8 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus

Kurset leder gjør at profesjonelle til å fungere som leder av økonomiske, materielle eller menneskelige, påvirke beslutnings om tilgjengelige ressurser.

Les mer

Administrasjon

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Bachelor
<
Fulltid
<
8 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus

Administrasjonen danner det faglige kurs som kreves i nesten hver avdeling av et privat eller offentlig organisasjon som er ansvarlig for planlegging og strategier for å håndt ...

Les mer

Eksamen i menneskelige ressurser

Centro Universitario de Araras Dr Edmunso Ulson (UNAR)
Bachelor
mars 2021
Portuguese (Brazil)
Campus

Higher Technology Course in Human Resource Management søker å hjelpe unge mennesker i regionen som ønsker å få spesialisert opplæring innen Human Resources for deres profesjon ...

Les mer

Eksamen i logistikk

Centro Universitario de Araras Dr Edmunso Ulson (UNAR)
Bachelor
mars 2021
Portuguese (Brazil)
Campus

Å overvinne utfordringene som presenteres i dag krever at selskaper fokuserer på kostnadsreduksjon, uten å miste kvaliteten på produkter og tjenester; for planlegging og koord ...

Les mer