53 Deltid Bachelor Programmer i Administrasjon 2024

Deltid Bachelor Programmer i Administrasjon 2024Filter
    • Utica, USA

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den elektroniske BBA i Cybersecurity Operations Management-graden fra Utica College gir de essensielle ledelsesevnene som er nødvendige for å skille seg ut som en leder i det raskt voksende feltet av cybersikkerhet. Gjennom kurs som utforsker strategisk ledelse, datanettverksundersøkelser, cyberoperasjoner, systemsårbarhetsanalyse og mer, vil du utvikle det som trengs for å møte kravene til dagens arbeidsgivere og bygge det akademiske grunnlaget som kreves for å forfølge masterstudier.

    • Lisle, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Human Resources Management konsentrasjonen undersøker ansettelsesrekruttering strategier, ytelse og vurdering ledelse, kompensasjon og fordeler administrasjon, og arbeidsrett.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Fremme dine faglige muligheter, og få en grad med fokus på internasjonal forretningsledelse. Utvikle ferdighetene dine som en moderne, banebrytende profesjonell, med en sterk forståelse av global virksomhet og industri, digitalisering og ledelse av team fra ulike bakgrunner. Utforsk fremtidige spesialiseringsmuligheter ved å dykke inn i verdener innen human resource management, økonomi og regnskap, markedsføring og salg. Studer i et digitalt, helt online miljø, og begynn å bygge ditt internasjonale nettverk i løpet av studiene.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få viktig kunnskap om offentlig tjeneste, ferdigheter og forbindelser gjennom Eastern Oregon Universitys online BS/BA i politikk, politikk og offentlig administrasjon. Programmet tilbyr en landlig informert læreplan i en sammenkoblet verden og praktiske læringsmuligheter, for eksempel feltplasseringer og praksisplasser. Du vil lære å reagere effektivt på problemer som påvirker globale samfunn. Vårt program aksepterer opptil 135 studiepoeng. Søk i dag og uteksaminer deg om så lite som to år.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    8 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Fullfør graden online på Concordia University, St. Pauls BA i Human Resource Management for å starte karrieren din innen HR-feltet. Society for Human Resource Management (SHRM) har anerkjent at vårt program stemmer overens med sin HR-læreplanguide og maler.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Å studere Human Resource Management og psykologi med grunngrad ved Arden University vil gi deg alt du trenger for å fullføre hele graden din med selvtillit, inkludert studieferdigheter og veiledning hvert trinn på veien. Kurset vil fordype seg i individuell og organisasjonspsykologi, samt effektive tilnærminger for å administrere mennesker og maksimere ytelsen i det moderne forretningsmiljøet.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Legg ut på en berikende reise med UeCampus sin BBA i Human Resource Management. Dette programmet er det ideelle startskuddet for de som er ivrige etter å fordype seg i verden av HR og personalledelse. Du vil utforske grunnlaget for HR-ledelse, som omfatter rekruttering, utvikling og oppbevaring av ansatte, sammen med nøkkelaspekter ved organisatorisk atferd.

    • Greenford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MLA College Sustainable Maritime Operations (SMO)-programmet vil forbedre dine lederegenskaper innen analyse, evaluering, presentasjon og skriving på et høyere nivå. Når dette kombineres med en forståelse oppnådd innen drift, styring og teknologi i den maritime verden, vil du være fullt rustet til å gå videre til et mer avansert karrierenivå.

    • São Paulo, Brasil
    • Rio de Janeiro, Brasil
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ledelse ved ESPM er for de som har en lidenskap for ledelse og søker å tilegne seg kunnskap, på en transformativ måte, innen strategisk ledelse og entreprenørskap. Ved slutten av kurset vil du være i stand til å kritisk og systematisk forstå dynamikken i det globale markedet. Her vil du få opplæring med fokus på markedsføring, business, innovasjon og teknologi, samt lære hvordan du genererer verdi og sosial effekt.

    • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studer en akkreditert og omfattende forretningsgrad med den ekstra fordelen av å få spesialkunnskap om human resource management (HRM). Hvis du tar en betalt arbeidsplass i det tredje året ditt, vil du utvikle og forbedre dine ansettelsesevner. Tidligere studenter har fullført plasseringer i selskaper som BP, Panasonic, GE Capital og Bentley Motors. Gjesteforelesningsserien vår vil hjelpe deg med å støtte utviklingen din. Tidligere foredragsholdere inkluderer administrerende direktør for London Stock Exchange, administrerende direktør for British Bankers Association og sjeføkonom for Yorkshire Bank.

    • Johannesburg, Sør-Afrika

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Med en BCom i logistikkledelse kan du ha en karriere som logistikksjef, konsulent, produksjonsleder. Honours-programmet fokuserer på kjerneaspekter ved logistikkstyring, beslutningsstøttesystemer for logistikk, supply chain management og business resource planning systems Studentene har også et valg av moduler å studere i tillegg til kvantitativ logistikk og prosjektledelse. Studentene må ta forskningsmetodikk for å hjelpe dem med å utføre forskning for oppgavene i hvert fag.

    • Campbellsville, USA

    Fulltid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Campbellsville University forbereder neste generasjon ledere med online Bachelor of Business Administration - Human Resource Management-programmet. Studentene oppgraderer med de faglige og tekniske ferdighetene som kreves for karrieresuksess innen menneskelige ressurser og en rekke andre lederstillinger.

    • Stirling, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Med anerkjent kvalifikasjon i HR fra University of Stirling , får du omfattende kompetanse i organisatorisk suksess og låser opp et vell av profesjonelle muligheter.

    • France Online, Frankrike

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Fransk

    Fjernundervisning europeisk bachelorgrad i personalforvaltning forbereder deg på en stilling i administrative funksjoner innen personaladministrasjon. Personalessjefen bistår HR -sjefen eller lederen av selskapet. Avhengig av type struktur, oppretter eller deltar han eller hun helt i implementeringen av kvalitative og kvantitative midler (GPEC, rekruttering, opplæring, lønn) for å tilpasse HR -strategien til selskapets ambisjoner. Personalansvarlig kan også representere selskapet sitt for administrative og profesjonelle organer.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Meld deg på det nettbaserte bachelorgradsprogrammet i anvendt psykologi ved IU International University of Applied Sciences, nøye utformet for å gi deg en dyp forståelse av psykologiens prinsipper og praksis. Dette programmet tilbyr en fleksibel og praktisk læringsopplevelse skreddersydd for nettstudenter, slik at du kan opprettholde en balansert tilnærming mellom studiene og andre forpliktelser.