BACHELORSTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid Bachelorgrad studier i Administrasjon 2019 i Europa

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha sterke ferdigheter i ledelse, business beslutningstaking og kommunikasjon. Dette er fordi graden, som ligner på en BBA-programmet, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Bachelorgrad program Deltid i Administrasjon i Europa

6 Resultater i Administrasjon, Europa Filter

Menneskelige ressurser ansvarlig bachelor

Formasup Campus
Campus Deltid 1 år September 2019 Frankrike Bordeaux

Validere en tittel sertifisert av staten nivå II administrasjonsleder, alternativ: Human Resources, gir tilgang til funksjoner av ansvaret svært raskt.

Statlig og kommunal forvaltning (statlige og kommunale forvaltning)

Baltic Humanitarian Institute
Campus Heltid studier Deltid 4 - 5 år September 2019 Russland Saint Petersburg + 1 fler

Blant de disipliner som studerer studenter som studerer retning av "State og kommunal ledelse", bør det bemerkes profesjonelle sykkel slike disipliner som ledelsesteori; grunnleggende i statlig og kommunal forvaltning; Statlig og kommunal service; forvaltningsrett; sivilrett; konstitusjonell lov; prognoser og planlegging; menneskelig rammeverk ressursforvaltning.

Bachelor i logistikk

International University
Campus Heltid studier Deltid September 2019 Hviterussland Minsk

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten.

Bachelor i administrasjon

Polonia University
Campus Heltid studier Deltid 3 år Oktober 2019 Polen Częstochowa + 1 fler

Et eksamensbevis som bekrefter ferdigstillelse av første syklus, gjør det mulig for studenter å starte andre syklusstudier for en MA-grad i: Administrasjon; Lov; Statsvitenskap og andre post-gradute fagområder.

Bachelor i menneskelige ressurser og organisatorisk atferd

Polytechnic Institute of Tomar
Campus Heltid studier Deltid Oktober 2019 Portugal Tomar

Dette programmet tar sikte på å fremme erverv av kunnskap og ferdigheter til å møte utfordringene i det nye årtusenet i form av organisatorisk atferd management; utvikle ledelse og lederskap prosesser med sikte på å oppnå organisasjonens effektivitet, konstant oppfølging og oppdatering samt stimulere den aktuelle artikulasjon mellom akademiske metoder / kompetanse og arbeidskraft verden.

bachelor i samferdsels- og nærings logistikk

Transport and Telecommunication Institute
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 5 år September 2019 Latvia Riga + 2 fler

Studieprogrammet: "Transport og Business Logistics"