BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Administrasjon i Bordeaux Frankrike

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Nyutdannede av Bachelor i administrasjon vil ha sterke ferdigheter i ledelse, business beslutningstaking og kommunikasjon. Dette er fordi graden, som ligner på en BBA-programmet, har til hensikt å gi en bred utdanning i den funksjonelle områder av et selskap.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Å være et tettbebygd område i Frankrike er Bordeaux byen er hjem til over 200.000 innbyggere. Dette er hjemmet til en stor vinindustrien og vin rettferdig i verden. Bordeaux er også hjemmet til University of Bordeaux.

Topp universiteter Bachelorgrad program i Administrasjon i Bordeaux i Frankrike

1 Resultater i Administrasjon, Bordeaux Filter

Menneskelige ressurser ansvarlig bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deltid
Fransk
Campus

Validere en tittel sertifisert av staten nivå II administrasjonsleder, alternativ: Human Resources, gir tilgang til funksjoner av ansvaret svært raskt.

Les mer