BACHELORSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Deltid Bachelorprogrammer i Administrasjon in Riga Latvia 2019

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

I den akademiske verden er å studere administrasjon ment å forberede noen til en jobb i virksomheten. Studentene forventes å lære grunnleggende på områder som forretningsadministrasjon, mellommenneskelige ferdigheter og hvordan å jobbe i et lag.

Latvia, offisielt Republikken Latvia, er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa. Den grenser i nord til Estland, i sør av Litauen, i øst av Russland, og i sørøst av Hviterussland. Den latviere er et baltisk folk, kulturelt knyttet til litauerne. Capital er Riga som er hjemstedet til University of Latvia med mer enn 23.000 registrerte studenter.

Riga er ikke bare den største byen i Latvia, men også en kommersiell og inntektsgenererende Centre. Riga har en stor kulturarv i Latvia, dessuten eier denne byen mange pedagogiske plattformer. Disse plattformene betjene alle felt av pedagogisk bakgrunn fra tekniske til virksomheten institusjoner.

Deltid Bachelorgrad studie i Administrasjon in Riga i Latvia

1 Resultater i Administrasjon, Riga Filter

bachelor i samferdsels- og nærings logistikk

Transport and Telecommunication Institute
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 5 år September 2019 Latvia Riga + 2 fler

Studieprogrammet: "Transport og Business Logistics"