BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Administrasjon i Walcz Polen

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Administrasjon er studiet av grunnleggende og avanserte forretningskonsepter, inkludert økonomi, markedsføring, samarbeid og organisasjon. Dette studiet er nyttig for studenter som søker en karriere i virksomheten eller ønsker å fremme sin nåværende stilling i et selskap.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Beste skoler Bachelorgrad i Administrasjon i Walcz i Polen

2 Resultater i Administrasjon, Walcz Filter

Retning av IT i næringslivet og administrasjon

University of Applied Sciences in Wałcz
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Pusse
Campus

I Computer Science in Business and Administration studentene tilegne seg kunnskap innen informatikk i større ledelse, offentlig sikkerhet og administrasjon. I tillegg til gene ...

Les mer

Retning administrasjon

University of Applied Sciences in Wałcz
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Pusse
Campus

Den grunnleggende forutsetningen for studien Administration er en synergi av kunnskaper, ferdigheter og kompetanse fra ulike disipliner, og trengte å spille en aktiv rolle i d ...

Les mer