BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Administrasjon i Russland

Russland er stadig å bli en topp destinasjon for lavere grads studier. Mange studenter velger å studere i Russland av mange grunner, blant annet høy faglig standard, et kulturelt og intellektuelt stimulerende læringsmiljø, den økende internasjonal student befolkning, kulturelle og historiske steder over hele landet, og mange ting å se og gjøre utenfor klasserommet . Bachelor Administration programmer i Russland er spesielt attraktivt for mange student som Russlands plass i verden markedet fortsetter å vokse.

En Bachelor i administrasjon i Russland vil gi en bred forståelse av business og politikk med vekt på administrasjon. Studenter som tar dette studiet vil ha alternativer på områder av spesialisering, for eksempel økonomi og administrasjon, helsevesenet administrasjon, økonomisk administrasjon og offentlig forvaltning.Gjennom en utfordrende pensum på kurs, prosjekter, forskning og internship, skal studentene lære den kompetansen som trengs for å lykkes i sine administrative karrierer.

Bla gjennom Bachelor i Administrasjon programmer i Russland under og finn den som passer deg best!

7 Resultater i Administrasjon, Russland Filter

Bachelor i ledelse

University of Technology
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Russisk
Campus

Spesialiseringen er rettet mot å trene høyt kvalifiserte fagfolk med kompetanse til å styre materialstrømmen og overvåke hele forsyningskjeden, fra stadier av markedsanalyse, ...

Les mer

BA i statlige og kommunale administrasjon / Regional Administrasjon

International University in Moscow IUM
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
7&nbsp;-&nbsp;8 semestre
Campus

Denne unike program (opprinnelig 5 års studie) ble startet i 2002 og var blant første programmene av denne typen i Russland.Den ble initiert av ordføreren i Moskva Yury Luzhko ...

Les mer

Management - Profil "Logistikk og Supply Chain Management"

Moscow Automobile And Road Construction Institute
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Russisk
Campus

Hovedmålet med logistikk - å finne de beste alternativene for organisering av beslutningstaking, planlegging og ledelse av materialstrømmer, informasjon og finans.

Les mer

Bachelor - logistikk i handel

Vladivostok State University of Economics and Service
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Campus

Logistikk i handel løser oppgaver knyttet til optimalisering av driften i forsyning, produksjon, distribusjon, lager, transport.

Les mer

Statlig og kommunal forvaltning (statlige og kommunale forvaltning)

Baltic Humanitarian Institute
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Russisk
Campus

Blant de disipliner som studerer studenter som studerer retning av "State og kommunal ledelse", bør det bemerkes profesjonelle sykkel slike disipliner som ledelsesteori; grunn ...

Les mer

Ledelse, profil - statlig og kommunal forvaltning

Altai State Humanitarian-Pedagogical University of Shukshin
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
Russisk
Campus

Profesjonelt område for kandidatene: kommersielle og ikke-kommersielle organisasjoner, statlige og kommunale myndigheter, entreprenørskap.

Les mer

Personaladministrasjon - profil "Human resource management i organisasjonen"

Moscow Automobile And Road Construction Institute
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Russisk
Campus

Studenter i retning "Personalledelse" master teoretisk og praktisk kompetanse innen personalledelse og implementering av moderne menneskelige ressurser politikk i bedriften.

Les mer