Filter
Bachelorgrader
Spania Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorgrad programmer i Administrasjon i Spania

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Bachelorgrad i Administrasjon i Spania

Les mer Minimér

3 Results in Administrasjon, Spania

Universidade da Coruña

Graden i Labor Relations og Human Resources har som mål å utdanne spesialister i å forsvare og rådgivning arbeidstakere og arbeidsgivere, med omfattende juridisk avdeling ... [+]

Introduksjon

tittelen Grad i Labor Relations og Human Resources Formålet er å utdanne spesialister i å forsvare og rådgivning arbeidstakere og arbeidsgivere, med omfattende juridisk avdeling og en dypere Arbeiderpartiet og Social Security. En annen gren av økonomisk og teknisk karakter, med særlig vekt på visjonen om virksomheten delsystem HR, uten å glemme den overordnede visjonen for selskapet, både fra en intern prisme og eksternt, med alle eksogene økonomiske faktorer som påvirker forretningssystemet . Til slutt, en sosiologisk gren uten noe som vi ikke ville ha en fullstendig oversikt over den spennende verden av Industrial Relations.

Vi tilbyr en spennende pedagogisk prosjekt, både fra det synspunkt som en profesjonell. Vårt ønske er å få mest mulig ut av alle ressursene som vil være i hendene og lar deg å bli en svært dyktig fagperson.... [-]

Spania Ferrol
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Grad i Labor Relations og Human Resources tilbys ved School of Labor Relations av A Coruña Foundation er en offisiell kvalifisering som faller innenfor fagområdet samfunn ... [+]

Introduksjon

Den Grad i Labor Relations og Human Resources Han lærte av School of Labor Relations A Coruña Foundation er en offisiell kvalifisering som faller i området av kunnskap om sosiale og juridiske fakultet, og blir undervist av et privat senter, knyttet til Universitetet i A Coruña.

Dette ansiktet over fire akademiske år (240 studiepoeng) trening tar sikte på opplæring eksperter innen arbeidsorganisering, styring av menneskelige ressurser, arbeidsrett og offentlig økonomi, samt ledere av sosiale politikk; Kort sagt, fagfolk som melder et tverrfaglig team, praktisk allsidighet og tilpasningsevne til nye teknologier for å svare på nye utfordringer i arbeidslivet.

Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Graden i ADE undervist ved Fakultet for økonomi og Business ved University of A Coruña gir studentene en sterk bakgrunn i business management orientert analyse og beslutn ... [+]

Introduksjon

Den grad ADE undervist ved Fakultet for økonomi og Business ved University of A Coruña det gir studentene en sterk bakgrunn i business management orientert analyse og beslutningstaking fra lederstillinger.

Læreplanen kombinerer grunnleggende, obligatoriske og valgfrie emner for å nå 240 studiepoeng i de områdene av instrumentale teknikker (matematikk, statistikk, økonometri, etc.), økonomisk opplæring (mikro- og makroøkonomisk teori, økonomisk struktur, økonomisk historie, etc), juridisk og sosial (jus, sosiologi, etc.) og virksomheten trening (organisasjon, markedsføring, økonomi, skatt, ledelse og strategi) trening.

Læreplanen har som mål å utvikle forretningspraksis og arbeidsordre Grado.... [-]

Spania A Coruña
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk