BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Administrasjon i León Spania

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Topp universiteter Bachelorgrad program i Administrasjon i León i Spania

1 Resultater i Administrasjon, León Filter

Grad i arbeidsrelasjoner og menneskelige ressurser

Universidad de Leon
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Vi trener profesjonelle eksperter på sosiale og juridiske arbeidsområder, kunnskapsrike om de forskjellige teknikkene for organisering av arbeid og for styring av arbeidskraft ...

Les mer