BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Administrasjonsstudier i Walcz Polen

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

I et administrasjonsprogram velger studenter ofte å ta offentlig- eller virksomhetsadministrasjon som hovedfag. Innen disse områdene spesialiserer noen studenter seg i regnskap, designledelse og internasjonalt næringsliv eller PR.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Topp universiteter Bachelorgrad program i Administrasjonsstudier i Walcz i Polen

2 Resultater i Administrasjonsstudier, Walcz Filter

Retning av IT i næringslivet og administrasjon

University of Applied Sciences in Wałcz
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Pusse
Campus

I Computer Science in Business and Administration studentene tilegne seg kunnskap innen informatikk i større ledelse, offentlig sikkerhet og administrasjon. I tillegg til gene ...

Les mer

Retning administrasjon

University of Applied Sciences in Wałcz
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Pusse
Campus

Den grunnleggende forutsetningen for studien Administration er en synergi av kunnskaper, ferdigheter og kompetanse fra ulike disipliner, og trengte å spille en aktiv rolle i d ...

Les mer