BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Administrasjonsstudier i Spania

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Administrasjonsprogrammer gir studenter praktisk trening gjennom praksis eller prosjekter, så vel som forelesninger. Studentene kan vente seg fire år med studier, og blir ofte nødt til å ta kurs som ikke er relaterte til administrasjon, for eksempel biologi og litteratur, for å få en komplett grad.  

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Bachelorgrad studie i Administrasjonsstudier i Spania

2 Resultater i Administrasjonsstudier, Spania Filter

Grad i Business Administration and Management

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Graden i ADE undervist ved Fakultet for økonomi og Business ved University of A Coruña gir studentene en sterk bakgrunn i business management orientert analyse og beslutningst ...

Les mer

Bachelor i Bussines Administration

Royal University Center Maria Cristina
Bachelor
<
4 år
Spanish (Spain)
Campus

Den kongelige høyskole Maria Cristina ble grunnlagt av Queen Regent Maria Cristina de Habsburgo og Lorena i 1892, som en høyere utdanningsinstitusjon. Siden grunnleggelsen har ...

Les mer