BACHELORSTUDIES.NO

Beste Bachelorprogrammer 2019/2020 i Afrika

Afrika er et kontinent med en tilsynelatende endeløs rekke sosiale, geografiske, historiske, økonomiske, økologiske og kulturelle leksjoner å formidle. Ungkarer programmer i Afrika fokus på den økende betydningen av internasjonalt tilkoblingsmuligheter, globalisering og interkulturell bevissthet. Ungkarer programmer tilbys i et stort antall store byer, i forskjellige land i Afrika. Studieprogram er også svært variert, som arbeider med sosiologi, økonomi, biologi, forretninger, Engineering, Kunst og mer.

Ungkarer studieprogram i Afrika reflekterer ofte universitetets systemer i foregående koloniale landet. For eksempel har Nigerianske Bachelorutdanningen er vanligvis lik den britiske "Pass " eller "Honours " grader. Samtidig utøves det franske universitetssystemet merkbar innflytelse på bachelorstudier i Senegal og Albania (blant andre).Bachelorstudier i Afrika vanligvis varer i ca tre år, men akselererte programmer, heder eller post-graduate opsjoner kan påvirke lengden på studiet. Deltid, heltid og fjernundervisning alternativer er også tilgjengelig for å imøtekomme studenter 'ulike preferanser for studiet modus.

Du kan be om opplysninger som skal sendes direkte fra skolene i Afrika, ved å fylle ut et kort webskjema. Så blar du ned og les mer om de ulike spennende Bachelorutdanningen tilgjengelig i Afrika, i dag! 

treff Filter

Bachelor i statsvitenskap

The British University in Egypt
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Egypt Kairo

Programmet tar sikte på å gi studentene mulighet til å få tak i nasjonale og internasjonale perspektiver på mange aspekter av yrkeslivet; som i sin tur kan legge til rette for utdannede karriereveier på ulike felt, som diplomatisk tjeneste, journalistikk, akademia, lov og ikke-statlige utviklingsorganisasjoner. Dette inkluderer kunnskap om regionalpolitikk, kulturell følsomhet, eksponering mot internasjonal politikk og kjennskap til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor (Hons) Modellering og datalogi

University of Mauritius
Campus Heltid studier 4 år August 2020 Mauritius Reduit

University of Mauritius i samarbeid med Universitetet Paris Seine tilbyr for tiden et toårig program: Bachelor (Hons) Modeling and Data Science, også kjent som International Bachelor Ygrec in Modeling and Data Science. Datavitenskap, cybersikkerhet, økonomi og finans, kunstig intelligens, kvanteteknologi er alle store utfordringer som selskapene står overfor i dag, og som krever nye og skarpe ferdigheter.

Bachelor of Commerce I Informasjons- og teknologiledelse

YKBS LTD
Campus Heltid studier 3 år August 2020 Mauritius Vacoas-Phoenix

Bachelorgrad i informasjons- og teknologiledelse utvikler anvendt kompetanse i analyse, tolkning og anvendelse av IT-styringsprinsipper og -metoder. Den videreutvikler studentens intellektuelle, forskning og faglige ferdigheter. Kvalifikasjonen forbereder studentene til å være meningsfullt deltakende i ledelsen av informasjonsteknologi i organisasjoner og bidra til organisasjonens velvære.

Bachelor i handel i forretningsinnovasjon og entreprenørskap

AFDA
Campus Heltid studier 3 år Februar 2020 Sør-Afrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 fler

På AFDA anerkjenner vi behovet for en unik utdanning for karrierer i den kreative økonomien. I 2015 annonserte vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny strøm som adresserer de raske endringene i næringsliv og teknologi, og som vil bedre forberede kandidater til fremtidens muligheter.

Grad i økonomi og ledelse vitenskap

Université Catholique de Bukavu
Campus Heltid studier Februar 2020 Den demokratiske republikken Kongo Bukavu

Fakultet for økonomi bidrar til å skape trivsel for alle i en verden av skjærende ulikheter invitere til tro noe annet økonomien.

Bachelor i lederskap (bbl)

Pan Africa Christian University
Campus Heltid studier Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er å utvikle positive, målrettede ledere: personer som forstår og hvem som bruker sin kunnskap, ferdigheter og verdier for å påvirke markedsplassen på dynamiske og helsemessige måter.

Bachelor i teologi i fellesskapsledelse: Medievitenskap

Cornerstone Institute
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Sør-Afrika Cape Town + 2 fler

Dette programmet gjør det mulig for kandidater å bli samfunnsledere gjennom et bredt utvalg av medieprosjekter (frivillig organisasjon, kirker, produksjonsbedrifter, reklamebyråer). Vi tar sikte på å produsere mediearbeidere som nærmer seg sin oppgave fra dype kristne overbevisninger og erverver teologi, bibelsk studier og mediekunnskaper, verktøy og ferdigheter som disse studiene kan gi.

Arbeide voksne Bachelorprogram

Cavendish University Uganda
Campus Heltid studier 3 - 4 år Kontakt skolen Uganda Kampala

Å tjene en universitetsgrad har blitt gjort praktisk for arbeidende voksne! Cavendish University Uganda nye arbeidsvoksenprogram gir ubiblioteket grader som gir studentene mulighet til å velge en rekke kurs for å ta på et bestemt tidspunkt i året for å passe til deres livsstil.

Bachelor i internasjonal turisme

Ostelea Morocco
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Marokko Rabat

Utviklingen av det internasjonale turisme lisensprogrammet av Ostelea Rabat, er i tråd med og er i tråd med politikken i departementet for turisme, luftfart, håndverk og sosial økonomi i Kongeriket Marokko . Graden i internasjonal turisme dekker samfunnsvitenskapsområdet som økonomi, historie, geografi, geopolitikk, lov, sosiologi, samfunnsansvar, bærekraftig utvikling, menneskelige ressurser; samt en mer teknisk dimensjon, inkludert markedsføring, ledelse, logistikk, kvalitetsprosedyrer, ny informasjonsteknologi og sosiale nettverk.

BIng Materialer

Botswana International University Of Science And Technology
Campus Heltid studier 5 år Februar 2020 Botswana Palapye

Dette programmet kombinerer kunnskapen fra biologi, kjemi, matematikk, fysikk og ingeniørfag for å utvikle, designe og vedlikeholde produkter og prosesser.

BTech i kjemiteknikk

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 1 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Denne kvalifiseringen er beregnet på prosess- eller kjemitekniker som jobber i prosessrelaterte bransjer. Studenter som har oppnådd denne kvalifikasjonen, skal ha kompetanse til å anvende eksisterende prosessteknologi på kjemiteknikkrelaterte problemer og prosessdesign, og vil illustrere kompetanse og dermed bidra til den kjemiske industriens behov.

Bachelor Online Webmarketing og Social Media Management (ISG)

IONISx
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Frankrike France Online Sveits Sveits online Reunion Gjenforening på nettet Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique Martinique Online Madagaskar Madagaskar Online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Lebanon Online Gabon Gabon Online Fransk Guiana Fransk Guyana Online Fransk Polynesia Fransk Polynesia Online Elfenbenskysten Elfenbenskysten online Republikken Kongo Kongo ROC (Brazzaville) Online Canada Canada Online Algerie Algerie Online Belgia Belgium Online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 fler

Lær hvordan du definerer en sosial media og innholds markedsføringsstrategi for å kommunisere på alle digitale medier

Bachelor i teologi

The Presbyterian University of East Africa
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid Januar 2020 Kenya Kikuyu + 1 fler

Bachelor i teologi programmet er utviklet for å produsere kandidater som er godt trent, trygg og kompetent. Studentene får opplæring i store teologiske spørsmål så vel som moderne studier for å gjøre dem i stand til å bli erfaren i de spesielle ferdigheter som kreves av dem. De får grundig innføring slike disipliner som de gamle og nye testamenter, komparative studier, ecumenicalmovements, samt biblicallanguages, som fører til et høyt nivå av opplæring ferdigheter.

Lisens sjef e-business-prosjektet

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Nettstudier September 2020 Frankrike France Online Belgia Belgium Online Sveits Sveits online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Lebanon Online Mauritius Mauritius Online Reunion Gjenforening på nettet Martinique Martinique Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Canada Canada Online Algerie Algerie Online Tunisia Tunisia Online Marokko Marokko Online Fransk Guiana Fransk Guyana Online Fransk Polynesia Fransk Polynesia Online + 26 fler

Chef Training (fe) av E-business prosjektet er åpent for innehavere av et diplom nivå bac + 3 med en interesse i det virkelige til digital.

grad i datavitenskap

Université Internationale de Rabat (UIR)
Campus Heltid studier August 2020 Marokko Rabat

Vitnemålet License "Genie Computing" er en dobbel diplom utstedt av UIR og Universitetet i Nantes, ble innhentet etter suksessen av programmet i tre år.Den formen for lisens