Filter
Bachelorgrader
Andorra Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorgrader i Andorra 2019/2020

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Andorra kan være det perfekte stedet for å studere i utlandet. Ligger mellom Frankrike og Spania, felles utdanningsprogrammer mellom land også eksisterer. Katalansk, spansk, portugisisk og fransk også gjør dette til et flott sted for språkstudenter.

Bachelorgrad programmer i Andorra

Les mer Minimér

treff

VATEL Andorra

Bachelor i International Hotel Management-programmet er rettet mot kandidater som har bestått videregående skole studier eller opplæring syklus av høyere nivå, og tar sik ... [+]

programmet Bachelor i International Hotel Management Det er rettet mot kandidater som har bestått videregående skole studier eller opplæring syklus av høyere nivå, og tar sikte på etter hvert å trene fremtidige fagfolk overskriften for et hotell og turisme selskap.

Programmet undervises kan møte opplæringsbehov i hotell- og reiselivsnæringen, som tilbyr studentene spesialisert trening.

Undervisning metodikk: en vellykket kombinasjon og balanse mellom trening og universitet trening praksis som er tilpasset nye krav og aktuelle behov sektoren.

Vårt fakultet har høyt kvalifiserte lærere, alle fagfolk aktive. I tillegg har pensum en sterk internasjonal orientering som tillater elevene til å fungere i en global sammenheng, svarer til ambisjonene av yrket. ... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Andorra Aviation Academy

Dette programmet er utviklet for å møte flyselskap krav til en Flight Crew lederstilling. Etter å ha fått inn flight kompetanse påhviler vil være i stand til å ta en lede ... [+]

Presentasjon

Dette programmet er utviklet for å møte flyselskap krav til en Flight Crew lederstilling. Etter å ha fått inn flight kompetanse påhviler vil være i stand til å ta en lederstilling i Flight OPS med en europeisk flyselskap eller i Business Jet organisasjon (for eksempel: CAM Client Aviation Manager).

Takket være en dobbel lisens (FAA / EASA), amerikansk registrert fly ( "N" registrert business jets) kan også bli flydd. Etter eksamen, vil du være kvalifisert som pilot med samme cursus avbildet i "Fast Track". I tillegg, i samarbeid med Universitetet i Andorra, er kurs med fokus på økonomi, Company management, Aircraft Management, Aircraft finans (bank) og EASA sertifiseringsprosess. Et team prosjektet vil la elevene å håndtere reelle case scenario for å sertifisere en AOC (Air Operator Certificate) struktur, for å utvikle et fly økonomiske plan, for å sette opp et fly forvaltningsorganisasjon.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk