BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Arbeidsrelasjoner i En Coruña Spania

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Fagfolk på dette feltet fokuserer på utvikling og motivasjon av medarbeidere. I tillegg må de vite arbeidsrett, kontrakter og forhandlinger samt forstå organisatorisk atferd og de bredere sosiale og økonomiske aspektene ved ledelse.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Topp Bachelorgrad i Arbeidsrelasjoner i En Coruña i Spania

2 Resultater i Arbeidsrelasjoner, En Coruña Filter

Grad i arbeidslivet og menneskelige ressurser (Coruna)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Grad i Labor Relations og Human Resources tilbys ved School of Labor Relations av A Coruña Foundation er en offisiell kvalifisering som faller innenfor fagområdet samfunnsvite ...

Les mer

Grad i arbeidslivet og menneskelige ressurser (Ferrol)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Graden i Labor Relations og Human Resources har som mål å utdanne spesialister i å forsvare og rådgivning arbeidstakere og arbeidsgivere, med omfattende juridisk avdeling og e ...

Les mer