BACHELORSTUDIES

3 Bachelorgrad studier i Arbeidsrelasjoner 2021

For enhver bedrift, suksess hengsler ofte på lykke for de ansatte. Når du behandler ansatte som de gjør en forskjell, er de nødt til å jobbe hardere for deg. Tjene en Bachelor i Employment Relations kan hjelpe deg å gjøre arbeidsmiljøet bedre for ansatte og øvre nivå ledelse likt.

 

Hva er en Bachelor i Employment Relations? Denne typen program er egnet for studenter som er interessert i lederstillinger som handler direkte med de ansatte. Kurs har en tendens til å fokusere på å utvikle analytiske mellommenneskelige ferdigheter til å løse problemer som dukker opp på arbeidsplassen. I tillegg til de generelle arbeidskrav av en institusjon, klasser fokus på arbeidsrett, historie, politikk, industriell psykologi, organisasjonspsykologi og mer. Det tar vanligvis ca fire år for å tjene en slik grad. Siden de fleste programmene tilbyr online kurs, er denne graden egnet for internasjonale eller avstand elever også.

 

Tjene en bachelorgrad i ansettelsesforhold kan hjelpe elevene utvikle bedre mellommenneskelige og problemløsende ferdigheter. Denne typen program har ofte mange kurs tilgjengelig på nettet, noe som også gjør det bra for avstand elever. Det er en grad som kan være verdifull uansett hvor en student finner sysselsetting.

 

Kostnaden for å tjene en slik grad avhenger av hvor studenter velger å studere, samt om klasser er tatt online eller på campus. For å fullt ut forstå alle kostnader involvert med din bestemt program, forskning det godt før bruk.

 

Studenter som tjener en bachelorgrad i ansettelsesforhold kan ofte finne arbeid i områder som handler direkte med de ansatte. Slike stillinger kan inkludere fagforeningsledere, trenere, menneskelige ressurser, konsulenter og fordeler ledere.Studenter som ønsker å bli mer konkurransedyktig i dette feltet kan også forfølge graduate sertifikater eller avanserte grader i ansettelsesforhold.

 

Det er vanligvis ganske lett å gjelde for ditt program av valget ved å fylle ut og sende inn en elektronisk søknad. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

3 Resultater i Arbeidsrelasjoner Filter

Grad i arbeidsrelasjoner og menneskelige ressurser

Universidad de Huelva
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Den ansikt-til-ansikt og semipresencial graden Få den nødvendige kunnskapen for å forstå kompleksiteten og dynamikken og innbyrdes beslektede naturen ved å delta på en integre ...

Les mer

Grad i arbeidslivet og menneskelige ressurser (Coruna)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Grad i Labor Relations og Human Resources tilbys ved School of Labor Relations av A Coruña Foundation er en offisiell kvalifisering som faller innenfor fagområdet samfunnsvite ...

Les mer

Grad i arbeidslivet og menneskelige ressurser (Ferrol)

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Graden i Labor Relations og Human Resources har som mål å utdanne spesialister i å forsvare og rådgivning arbeidstakere og arbeidsgivere, med omfattende juridisk avdeling og e ...

Les mer