BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Arkitektur i De Forente Arabiske Emirater

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Arkitektur er håndtverket hvor bygninger blir utformet og deretter bygges. Dette innebærer å bruke teknologi, materiale og miljøet for å innfri juridiske krav og for å oppfylle oppdragsgiverens ønsker.

De forente arabiske emirater, noen ganger bare kalt the Emirates eller UAE, er et arabisk land i sørøst av den arabiske halvøy på den Persiske Gulf, grenser Oman i øst og Saudi Arabia i sør, samt deling sjøgrenser med Qatar og Iran.

Bachelorgrad i Arkitektur i De Forente Arabiske Emirater

3 Resultater i Arkitektur, De forente arabiske emirater Filter

BA (Hons) i arkitektur

Heriot-Watt University Dubai
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Studiet gir en grundig forankring i faget arkitektur, inkludert en portefølje av design, tekniske og teoretiske kurs som dekker alle aspekter av arkitekturteori og praksis. Ku ...

Les mer

Bachelor i arkitektur

American University of Ras al Khaimah
Bachelor
<
Fulltid
<
5 år
Engelsk
Campus

Arkitektur er både prosessen og produktet av planlegging, prosjektering og bygging bygninger og andre fysiske strukturer.

Les mer

Bachelor of Architecture

American University of Sharjah
Bachelor
<
Fulltid
<
5 år
Engelsk
Campus

Vår Bachelor of Architecture programmet er det første programmet av sitt slag utenfor Nord-Amerika for å få innvilget akkreditering av National Architectural Godkjenning Board ...

Les mer