BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Arkitektur i Italia

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Arkitektur er prosessen hvor man designer og planlegger et rom eller en bygning i henhold til et sett estetiske, sosiale og miljømessige retningslinjer. På grunn av dette blir arkitektur ofte delt inn i kategorier avhengig av den overordnede stilen.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Bachelorgrad i Arkitektur i Italia

1 Resultater i Arkitektur, Italia Filter

Bachelor i arkitektonisk vitenskap

Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor
okt. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Den første Cycle Degree Course (Bachelor) i "Architectural Science" er ment å utvikle den faglige figuren av en Junior arkitekt som deltar i planlegging, design, bygging og fo ...

Les mer