BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Arkitektur i Fresno USA

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Skapelsen av en bygning eller et rom som ikke bare er estetisk tiltalende, men også strukturelt gjennomtenkt og i tråd med alle regelverk, innebærer planlegging og designarbeid av noen som kjenner til arkitekturens prinsipper.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Central California er hvor du kan finne Fresno byen som er den femte største i staten. Navnet er avledet fra det spanske språket oversette til ask funnet på byens flagg. Byen er vert for et stort antall institusjoner både private og offentlige, som inkluderer et statlig universitet.

Topp universiteter Bachelorgrad studie i Arkitektur i Fresno i USA

1 Resultater i Arkitektur, Fresno Filter

Bachelor i arkitektoniske studier

California State University Fresno
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Campus

Fresno State's Construction Management Department er stolt over å ha skapt nye muligheter for studentene våre med tillegg av vårt program for arkitekturstudier.

Les mer