BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Arkitektur Afrika 2020/2021

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Arkitekturstudier forbereder studentene til å designe boliger og bygninger for private kunder og bedrifter. Studentene kan lære å bruke en rekke dataprogrammer for å designe et funksjonelt rom. De kan også lære å faglig samarbeide med klienter og i lag.

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

Bachelorgrad i Arkitektur Afrika

2 Resultater i Arkitektur, Afrika Filter

Bachelor of Architecture Hons

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Bachelor of Architecture Honours-programmet er utviklet for å forberede studenter for inntreden i arkitekturyrket i 'Candidate Senior Architectural Technologists' registrering ...

Les mer

Bachelor i arkitektur

University of Johannesburg
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Institutt for arkitektur tilbyr bachelor i arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Les mer