43 Bachelor Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024

Bachelor Programmer i Arkitektur i Nord-Amerika for 2024Filter
    • San Francisco, USA

    Fulltid

    10 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Tilbys som en første profesjonell grad, gir Bachelor of Architecture-programmet en intens designutdanning ved å utvikle hver students kapasitet til å syntetisere kritisk tanke, kunstnerisk visjon og ansvarlig ledelse. Med lidenskapelig profesjonelt fakultet, mangfoldige samarbeidsteam, nye teknologier og fabrikasjonslaboratorier, og følsomhet for bærekraftige metoder – sammen vil vi delta i å forme vår fysiske verden.

    • Monterrey, Mexico
    • Guadalajara, Mexico
    • + 2 more

    Fulltid, Deltid

    8 semestre

    På universitetsområdet

    Spansk

    Innen 2030 vil 60 % av verdens befolkning bo i byer, noe som utgjør en utfordring for arkitekter: å skape rom og bygninger som vil øke livskvaliteten med funksjonelle, komfortable, estetiske og bærekraftige forslag. Som arkitekt vil du kunne jobbe i tverrfaglige team som søker å transformere menneskelig habitat; delta i initiativ og prosjekter rettet mot å muliggjøre rom som vil bidra til sosial og økonomisk utvikling.

    • Fairmont, USA

    Fulltid, Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fairmont State er det eneste universitetet i West Virginia som tilbyr grader for studiet av arkitektur. Oppdraget til arkitekturprogrammet er å utdanne ambisiøse arkitekter til å være kreative tenkere som forfølger arkitektur som en integrerende prosess. Design, historie, teori, kultur, bærekraft og praksisens realiteter tolkes både innenfor den unike karakteren og dynamikken til Appalachian-regionen og innenfor det moderne globale samfunnet.

    • Harrisonburg, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Ottawa, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Carleton's Bachelor of Architectural Studies fokuserer på kunnskap, erfaring, kreativitet og fantasi. Vårt program oppfordrer deg til å utforske ideer gjennom å lage, evaluere ideer i sammenheng med den menneskelige opplevelsen, og utøve kreativitet gjennom skriving, modellskaping, tegning, digitale medier og presentasjoner.

    • Chicago, USA

    Fulltid

    168 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    IIT Architecture Chicago er et av de topprangerte arkitekturprogrammene i USA, og vårt bachelorprogram er skreddersydd for studenter som ønsker å sette sitt preg på det bygde miljøet. Denne femårige, STEM-utpekte graden er akkreditert av National Architectural Accrediting Board, slik at våre kandidater kan bli lisensierte arkitekter uten ekstra tid på skolen.

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    SCI-Arc B.Arch programmet er et fem-årig Bachelor of Architecture profesjonell grad program, med vekt på god design og intellektuell bredde gjennom en liberal arts utdanning.

    • Colima, Mexico

    Fulltid

    10 semestre

    På universitetsområdet

    Spansk

    Arkitekten er en fagperson som besitter den vitenskapelige og tekniske kunnskapen som gjør at han kan planlegge, prosjektere, tilpasse, konstruere og vurdere bygninger og alle typer arkitektoniske og urbane miljøer; Har generelle evner og ferdigheter for arkitektonisk utforming, for bygging og for generering og formidling av arkitektonisk kunnskap. På samme måte er han opplært til å finne kreative og innovative løsninger på habitatproblemer, med en humanistisk holdning og verdier som lar ham møte dem på en helhetlig, bærekraftig måte og med profesjonell etikk.

    • New York, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    • Fayetteville, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Columbus, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Tucson, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hos CAPLA kombinerer vi stedsbasert design finpusset i det ekstreme klimaet og det utsøkte landskapet i Sonoran-ørkenen med banebrytende materiale og miljøforskning – alt levert gjennom robust praktisk læring i våre førsteklasses fasiliteter.

    • Acapulco, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Bachelor of Architecture tilbyr en studieplan under kompetansemodellen der erfaringer er fokusert på deg for å: Analysere og forstå problemene i byer for å formulere relevante urbane løsninger. Kjenn de relaterte disipliner som lar deg designe enhver konstruksjonsgenre, som en kjenner av arkitektur, kunst og byen; Denne praksisen inkluderer interiørdesign, landskapsdesign, bydesign og bærekraftig arkitektur. Det er også tilknyttet Association of Architecture Teaching Institutions of the Mexican Republic (ASINEA) og har fått Pedro Pelandini -statsprisen for beste arkitekturoppgave tre ganger i løpet av de siste fem årene.

    • Tuxtla Gutiérrez, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Følelsen av å være en arkitekt som er sensitiv for et humanistisk problem, og med visjonen om å bidra med ideer med en høy grad av syntese som bidrar til utviklingen av mennesket i samfunnet hans.

    • Maravatio, Mexico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Trenearkitekter som er i stand til å anvende sin kunnskap på løsningen av problemet med arkitektonisk, by-, bolig- og landskapsdesign basert på de normative strukturelle basene, i levering av elektriske, hydrosanitære, hydrauliske, bioklimatiske installasjoner ved hjelp av avantgarde-teknologier uten å glemme historiske elementer - kulturelle som gir en kunstnerisk stil når man planlegger og bygger arkitektverk, med tanke på konteksten, eksisterende sosiale og kulturelle behov og søker en bedre livskvalitet.