BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Arkitektur i Sør-Afrika

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Arkitekturstudier fokuserer på historien om bygg og hjemmedesign i sammenheng med kunstbevegelser. Studentene kan lære om berømte arkitekter, samt ulike arkitektoniske stiler gjennom hele Amerika og Europa.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Bachelorgrad studie i Arkitektur i Sør-Afrika

2 Resultater i Arkitektur, Sør-Afrika Filter

Bachelor of Architecture Hons

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Bachelor of Architecture Honours-programmet er utviklet for å forberede studenter for inntreden i arkitekturyrket i 'Candidate Senior Architectural Technologists' registrering ...

Les mer

Bachelor i arkitektur

University of Johannesburg
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Institutt for arkitektur tilbyr bachelor i arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Les mer